Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012 12:57

21 Χρόνια Fly Fm 89.7! Και η πορεία συνεχίζεται!

Γράφτηκε από την
21 Χρόνια Fly Fm 89.7! Και η πορεία συνεχίζεται!

 

Ήταν 1991 , όταν το ραδιόφωνο του fly άνοιξε τις ενημερωτικές και μουσικές του πόρτες στο κοινό! Από τότε είχε θέσει έναν και μόνο στόχο! Την κορυφή ! Η ιστορία ήρθε να εκπληρώσει τις προσδοκίες του, και φέτος, που συμπληρώνει 21 χρόνια λειτουργίας, ανοίγει ένα νέο κύκλο. «Αγαθά κόποις κτώνται» ,λένε,και αυτό είναι κάτι που οι άνθρωποι του fly γνωρίζουν όσο κανείς άλλος. Οι επίπονες προσπάθειες τους για έγκυρη, έγκαιρη και αντικειμενική ενημέρωση αποτελούν δεδομένη πραγματικότητα. Η εκπομπή «Λακωνία Χωρίς Σύνορα» και συνολικά η πρωινή ζώνη του fly έγιναν συνώνυμο της επιτυχίας, μιας και από τον πρώτο χρόνο καθιερώθηκαν στην πρώτη θέση τόσο της ακροαματικότητας όσο και της καρδιάς των ακροατών. Δεν είναι τυχαία , άλλωστε η επίλυση ποικίλων και πολυάριθμων προβλημάτων των πολιτών, ύστερα από παρέμβαση της εκπομπής!  Συγχρόνως , το μουσικό πρόγραμμα του fly χρωμάτισε με τις μελωδίες του τις στιγμές των ακροατών λαμβάνοντας ουκ ολίγα κολακευτικά λόγια, μιας και απείχε επιδεικτικά από τις τυποποιημένες λίστες , εξασφαλίζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο στους φίλους του σταθμού μια πλήρη εικόνα για τις «μουσικές του κόσμου» !

Παράλληλα, ο fly fm έδωσε προτεραιότητα στην ανάδειξη προοδευτικών εκπομπών, ανύπαρκτων μέχρι εκείνη τη στιγμή στα τοπικά ραδιοφωνικά δρώμενα, καταπιάστηκε ενδελεχώς με την άμεση και πληρέστατη αθλητική ενημέρωση των ακροατών και μέσω των ανταποκριτών του σε κάθε λακωνική γωνιά κατάφερε να φέρει στο φως ειδήσεις και νέα άξια υπογράμμισης και ανάδειξης. Συγχρόνως, ο fly fm συνεργάζεται εδώ και 21 χρόνια με τον πρώτο ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας., τον ΣΚΑΙ 100.3. Το πρώτο βήμα της αποτυχίας είναι να ισχυριστεί κάποιος πως έφτασε στην κορυφή. Ο fly fm ευχαριστεί όλους όσοι συμμετείχαν στο όραμά του , κλείνει όμως τα αφτιά του στις κολακευτικές κριτικές των ακροατών, μιας και μόνιμος στόχος του είναι να γίνεται καλύτερος, να βελτιώνεται , να κάνει την αυτοκριτική του και να ενδυναμώνεται.

 

Η πολυετής εμπειρία του σταθμού και η μαχητικότητα, συνδυασμένες πάντοτε με την ποιότητα, τη συνέπεια την πρωτοπορία και το ήθος, καθιστούν τα δύο μέσα ενημέρωσης του fly εργαλεία επιτυχίας και προοπτικής! Ο fly διαθέτοντας πλέον δύο μέσα ενημέρωσης, τον fly 89.7 και την ενημερωτική ιστοσελίδα της Πελοποννήσου flynews.gr, αποδεδειγμένα είναι η πλέον αξιόπιστη φωνή - εικόνα - έκφραση του νομού, αφού με τις παρεμβάσεις του έχουν λυθεί πολυάριθμα προβλήματα στη Λακωνία με τη σαφή και ουσιαστική θέση του.

14 Οκτωβρίου 1991 ημέρα Δευτέρα ο FLY FM για πρώτη φορά στον αέρα της Λακωνίας!
14 Οκτωβρίου 2012.Ο FLY 89.7 σβήνει 21 κεράκια και το γιορτάζει δεόντως με ποιους άλλους, τους ακροατές του που με την αγάπη και την υποστήριξή τους τον κρατούν στη πρώτη θέση της ακροαματικότητας όλα αυτά τα χρόνια.

Η διεύθυνση και το προσωπικό του σταθμού θέλουν να εκφράσουν τις θερμότερες ευχαριστίες τους για όσα έχετε κάνει για εμάς όλα αυτά τα χρόνια

21 ΧΡΟΝΙΑ FLY FM.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

Εις άλλα με υγεία! Η πορεία συνεχίζεται …….

 


NEWSLETTER