Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2011 17:25

Συνάντηση Μισθού με νέους επιχειρηματίες Αρκαδίας

Γράφτηκε από την

Την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011 ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, κ. Πέτρος Μισθός, συναντήθηκε με εκπροσώπους του Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών Αρκαδίας και ενημερώθηκε για τη δραστηριότητα του σωματείου, το οποίο απευθύνεται σε νέους επιχειρηματίες, αλλά και σε κάθε μελλοντικό ενδιαφερόμενο. Ο Σύνδεσμος Νέων Επιχειρηματιών Αρκαδίας αποσκοπεί στη συμβουλευτική των νέων επιχειρηματιών και στη διαφύλαξη και προαγωγή των συμφερόντων τους, μέσα στα πλαίσια των συμφερόντων της τοπικής οικονομίας.
Οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου συζήτησαν με τον Περιφερειακό Διευθυντή την πρόθεσή τους να ενημερώσουν τους μαθητές Β/θμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να τους ευαισθητοποιήσουν και να ενισχύσουν τη δημιουργία επιχειρήσεων από νέες και νέους, αλλά και να μπορέσουν να αξιοποιήσουν αποτελεσματικά τις διάφορες μορφές κατάρτισης και εξειδίκευσης, που τους παρέχονται από την πολιτεία. Η σύνδεση της αγοράς εργασίας με τις ακαδημαϊκές σπουδές των νέων, θα ενισχύσει καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες και θα βελτιώσει σημαντικά το επιχειρηματικό κλίμα.
Τέλος, ο κ. Μισθός ανέφερε στους εκπροσώπους του Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών την πρόθεσή του για μελλοντική συνεργασία και διευκόλυνση στο έργο τους.

Από το Γραφείο Τύπου της Περιφερειακής Διεύθυνση Εκπαίδευσης


NEWSLETTER