Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011 21:51

Αυτοκτόνησε 35χρονη μητέρα δύο παιδιών στην Πύλο

Γράφτηκε από την
Αυτοκτόνησε 35χρονη μητέρα δύο παιδιών στην Πύλο

Με τραγικό τρόπο επέλεξε να δώσει τέλος στη ζωή της μια 35χρονη μάνα δύο μικρών κοριτσιών χθες τα ξημερώματα στην Πύλο. Ο άντρας της τη βρήκε νεκρή στο πάτωμα του σπιτιού στις 7.30 το πρωί, όταν ξύπνησε για να πάει στη δουλειά του. Είχε περάσει μια σακούλα στο κεφάλι της και την είχε σφίξει στο λαιμό. Κοντά στο άψυχο σώμα της υπήρχε ένα ιδιόχειρο σημείωμα, στο οποίο εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους έδωσε τέλος στη ζωή της.
Η Αστυνομία μέχρι στιγμής έχει αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια, ενώ σήμερα αναμένεται να γίνει νεκροψία - νεκροτομή στην Πάτρα. Χθες πάντως, βρέθηκαν στην Πύλο και αστυνομικοί της Ασφάλειας και της Σήμανσης, προκειμένου να συγκεντρώσουν κάθε απαραίτητο στοιχείο για τις έρευνες.
Ο τραγικός θάνατος της κοπέλας, η οποία δε θα χαρεί τα δυο κοριτσάκια της 2 και 4 ετών να μεγαλώνουν, έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία. Οι κάτοικοι την έβλεπαν σχεδόν καθημερινά, καθώς ήταν ντόπια και δούλευε μαζί με τους δικούς της σε οικογενειακή επιχείρηση. Κανένας δεν μπορούσε να πιστέψει χθες πως η νέα γυναίκα έδωσε αυτό το τραγικό τέλος στη ζωή της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER