Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011 22:00

ΕΟΤ για το θάνατο του Βασίλη Κωνσταντακόπουλου

Γράφτηκε από την
ΕΟΤ για το θάνατο του Βασίλη Κωνσταντακόπουλου

"Η απώλεια του καπετάν Βασίλη, συνώνυμο του Ελληνα ευπατρίδη, καθίσταται τόσο ουσιαστικά, όσο και σημειολογικά ακόμη πιο οδυνηρή για όλους εμάς, στη δύσκολη αυτή περίοδο που βιώνει η χώρα". Αυτό σημειώνει σε ανακοίνωση εκ μέρος του Δ.Σ. του ΕΟΤ ο πρόεδρος Νικόλας Κανελλόπουλος με αφορμή το θάνατο του Βασίλη Κωνσταντακόπουλου.
Η Ελλάδα, αλλά και ο ελληνικός τουρισμός είναι σήμερα φτωχότεροι, όπως τονίζει, και αυτό γιατί έφυγε από κοντά μας ο άνθρωπος που με αίσθημα ύψιστης πατριωτικής και κοινωνικής ευθύνης, σε πείσμα των καιρών και της γενικευμένης δυσπιστίας, επένδυσε στην Ελλάδα και έθεσε πέρυσι, εσπευσμένα, σε λειτουργία τον πρώτο ολοκληρωμένο ποιοτικό προορισμό μεγάλης κλίμακας στην Ελλάδα, τον οποίο οραματίστηκε, σχεδίασε και υλοποίησε με μόχθο ψυχής, κάνοντας ένεση αισιοδοξίας και ελπίδας στη χώρα.
Ας αποτελέσει λοιπόν ο καπετάν Βασίλης έμπνευση και οδηγό στη σκέψη όλων ημών, που πρέπει να γίνουμε τολμηροί θεματοφύλακες της καινοτομίας και της πρωτοπορίας της σκέψης του, της πίστης του στον άνθρωπο και των αγώνων του για το περιβάλλον και τον τόπο, καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του ΕΟΤ.




NEWSLETTER