Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2011 13:59

Απεργιακός πυρετός στη Νότια Πελοπόννησο

Γράφτηκε από την
Απεργιακός πυρετός στη Νότια Πελοπόννησο

Απεργιακός πυρετός στη Νότια Πελοπόννησο. Συνδικαλιστικές, πολιτικές οργανώσεις και επαγγελματικοί φορείς συμμετέχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία της Τετάρτης 23 Φεβρουαρίου και καλούν όλον τον κόσμο, δημόσιους και ιδιωτικούς υπαλλήλους, επαγγελματίες και εμπόρους να πάρουν μέρος στην κινητοποίηση. Στην Καλαμάτα, σήμερα σε συνέντευξη Τύπου, οι πρόεδροι του Εργατικού Κέντρου Σωτήρης Τσώνης, της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών - Βιοτεχνών Θεόδωρος Μπαζίγος, του Εμπορικού Συλλόγου Γιώργος Λαγανάκος και της Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΤΕΕ Νίκος Πατσαρίνος αποδοκίμασαν την πολιτική της κυβέρνησης και της τρόικας και κάλεσαν τους μεσσήνιους στην απεργιακή συγκέντρωση στις 10.30 το πρωί, έξω από το Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας.
Συγκέντρωση στις 11 το πρωί οργανώνει και το ΠΑΜΕ Μεσσηνίας, στην πλατεία 23ης Μαρτίου.
Στην Αρκαδία, σε συμμετοχή στη συγκέντρωση στην Τρίπολη, στην πλατεία Αγίου Βασιλείου στις 10.30 το πρωί καλεί το Εργατικό Κέντρο, ο αναπληρωτής πρόεδρός του Σαράντος Αλεξανδρής και η γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας.
Στη Λακωνία, στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης, στις 10 το πρωί οργανώνει συγκέντρωση το ΠΑΜΕ και στις 11.30 το Εργατικό Κέντρο και το Νομαρχιακό Τμήμα Λακωνίας της ΑΔΕΔΥ.
Σε συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις καλεί τους μηχανικούς - μέλη του και  το Περιφερειακό Τμήμα Πελοποννήσου του ΤΕΕ.


NEWSLETTER