Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2011 14:19

Το ΕΚ Αρκαδίας για την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου για την καταδίκη των καταλήψεων

Γράφτηκε από την

Το ψήφισμα - απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου με το οποίο καταδικάζονται οι καταλήψεις ως μορφή πάλης συνιστά ακραία αντιδημοκρατική απόφαση.
Η απαράδεκτη, αντιδημοκρατική αυτή απόφαση δεν πρόκειται να σταματήσει την οργή, την αγανάκτηση και τους αγώνες όσες «απαγορευτικές αποφάσεις» και να εκδώσει ο κ. Τατούλης και η πλειοψηφία του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι ο κ. Τατούλης και η πλειοψηφία του Περιφερειακού Συμβουλίου έχουν ως σκοπό να μετατρέψουν το Περιφερειακό Συμβούλιο σε «θερμοκήπιο» αντιδημοκρατικών πρακτικών μέσων τέτοιων αποφάσεων.

Με τέτοιες βεβιασμένες ενέργειες είναι δυνατό ο νεοσύστατος θεσμός να βρεθεί σε πλήρη διάσταση και απέναντι από την κοινωνία και την οργή που εκφράζουν - ιδιαίτερα οι εργαζόμενοι - με βάση τις συνέπειες των αντεργατικών πολιτικών σε βάρος των οικονομικών, εργασιακών,  δημοκρατικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων τους.

Το συνδικαλιστικό κίνημα στο Νομό μας καταδικάζει τέτοιες αποφάσεις που ανοίγουν έναν ολισθηρό αντιδημοκρατικό πλαίσιο παρεμβάσεων.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΠΡΟΥΜΑΣ ΑΡ.                                            ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ  ΓΕΩΡ.