Τρίτη, 17 Μαϊος 2011 20:55

Η οικογένεια του Γιάννη Καυκά ζητά πληροφορίες για τον τραυματισμό του

Γράφτηκε από την

Πληροφορίες για τις συνθήκες υπό τις οποίες τραυματίστηκε σοβαρά το κεφάλι ο Γιάννης Καυκάς, στη διαδήλωση της περασμένης Τετάρτης στο κέντρο της Αθήνας, αναζητά η οικογένειά του - είτε πρόκειται για φωτογραφίες είτε για βίντεο είτε για οτιδήποτε άλλο.
Σε σχετική ανακοίνωση η οικογένεια αναφέρει: «Μετά την επίθεση που δέχθηκε ο Γιάννης Καυκάς την 11η Μαΐου 2011 κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης στο κέντρο της Αθήνας, κάνουμε έκκληση για συλλογή φωτογραφικού υλικού, βίντεο και οποιασδήποτε πληροφορίας μπορεί να σχετίζεται με την υπόθεση. Παρακαλούμε πολύ για την άμεση αποστολή οποιουδήποτε υλικού έχει καταγραφεί κατά τη διάρκεια της πορείας από το Σύνταγμα με κατεύθυνση τα Προπύλαια. Θα επιθυμούσαμε να μη δημοσιευτεί το εν λόγω υλικό. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6984-276857, e-mail: kafkasphotos@gmail.com».
Οσον αφορά την εξέλιξη της υγείας του 31χρονου Γαργαλιανιώτη, φαίνεται να υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία - καθώς η κατάστασή του, αν και κρίσιμη, είναι σταθερή και ελεγχόμενη από τους θεράποντες ιατρούς χωρίς να υπάρχουν αξιόλογες μεταβολές.