Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2011 20:38

Καταβλήθηκαν οι εφημερίες των νοσοκομειακών γιατρών από το Δεκέμβριο έως και τον Απρίλιο

Γράφτηκε από την
Καταβλήθηκαν οι εφημερίες των νοσοκομειακών γιατρών από το Δεκέμβριο έως και τον Απρίλιο

Καταβλήθηκαν οι εφημερίες των γιατρών στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, για το χρονικό διάστημα από πέρυσι το Δεκέμβριο μέχρι και τον περασμένο Απρίλιο.
Τις επόμενες ημέρες δε, αναμένεται και η πληρωμή -μέσω της ενιαίας αρχής πληρωμών (ΕΑΠ)- του μη ιατρικού προσωπικού των υπερωριών Δεκεμβρίου 2010 και Ιανουαρίου 2011, ενώ τον Ιούλιο θα εξοφληθούν οι υπερωρίες όλων των υπόλοιπων μηνών.
Στην πιο πάνω ανακοίνωση προέβη η διοίκηση του Νοσοκομείου, η οποία γνωστοποίησε παράλληλα ότι ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες πρόσληψης τριών ακόμα μονίμων γιατρών.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να αναλάβουν τα καθήκοντά τους η παθολόγος Ιωάννα Γιαννακοπούλου, ο γυναικολόγος-μαιευτήρας Ελευθέριος Ζιώγος και η αναισθησιολόγος Ελένη Εξερτζόγλου.
Οπως τονίζει η διοίκηση του Νοσοκομείου Καλαμάτας, με τις τρεις αυτές νέες προσλήψεις στο τελευταίο 12μηνο το νοσοκομείο ολοκληρώνει έναν κύκλο 15 νέων προσλήψεων σε μόνιμο ιατρικό προσωπικό.
Ταυτόχρονα, διεκδικεί τη διασφάλιση πιστώσεων για την πρόσληψη ακόμα 6 γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων, οι φάκελοι των οποίων βρίσκονται στο υπουργείο Υγείας.


NEWSLETTER