Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2011 22:06

Στο ΦΕΚ η διακήρυξη για το Κέντρο Υγείας Αγ. Νικολάου

Γράφτηκε από την

Στο ΦΕΚ προς δημοσίευση αποστέλλεται σήμερα από το Νοσοκομείο Καλαμάτας η περιληπτική διακήρυξη για την κτηριακή και ηλεκτρομηχανολογική αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Αγίου Νικολάου.
Ο διαγωνισμός του έργου -με προϋπολογισμό 121.800 ευρώ- θα γίνει στις 11 Οκτωβρίου και είναι ο πρώτος που αφορά παρεμβάσεις σε υγειονομικές υποδομές πρωτοβάθμιας παροχής υγείας στη Μεσσηνία.
Θα ακολουθήσουν, όπως γνωστοποίησε το νοσοκομείο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, η δημοπράτηση αντίστοιχων εργασιών -συνολικού προϋπολογισμού 235.000 ευρώ- στο Κέντρο Υγείας Πύλου.
Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες ένταξης στο ΕΣΠΑ για τις βελτιώσεις κτηριακών και ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και στο Κ.Υ.Μεσσήνης, ενώ προχωρούν και οι διαδικασίες για την κατασκευή των Περιφερειακών Ιατρείων Βλαχόπουλου, Μεθώνης, Πεταλιδίου και Αριος, συνολικού προϋπολογισμού 600.000 ευρώ.
Χθες, ειδικότερα, υπογράφηκε η οικοδομική άδεια για το Ιατρείο Πεταλιδίου και τις επόμενες ημέρες ο φάκελος θα υποβληθεί στην ενδιάμεση διαχειριστική αρχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου.