Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011 21:30

Επιχειρηματίας από τον Αντικάλαμο δώρισε σε κατάκοιτη αναπηρικό καροτσάκι

Γράφτηκε από την
Επιχειρηματίας από τον Αντικάλαμο δώρισε σε κατάκοιτη αναπηρικό καροτσάκι

Αμεση ήταν η ανταπόκριση των Μεσσήνιων τόσο από την Καλαμάτα, όσο και από την επαρχία, στο ανθρωπιστικό αίτημα του εμπόρου Κώστα Γεωργακόπουλου για ένα αναπηρικό καροτσάκι που χρειαζόταν συγγενικό του πρόσωπο.
Ο κ. Γεωργακόπουλος έβαλε μια αγγελία στην "Ε" ζητώντας να χαριστεί ένα αναπηρικό καροτσάκι σε συγγενή του, μια γυναίκα γύρω στα 50, η οποία είναι κατάκοιτη. Τα χρήματα που η ίδια λαμβάνει από το κράτος είναι λίγα -όπως λέει ο ίδιος- και έτσι δεν έφταναν σε καμία περίπτωση για να αγοραστεί ένα καινούριο αμαξίδιο. Ετσι σκέφτηκε αυτή τη λύση, να πάρει ένα καροτσάκι μεταχειρισμένο, από κάποιον που δε το χρειαζόταν πια.
Την ημέρα της δημοσίευσης της αγγελίας, χτύπησαν τουλάχιστον 10 τηλέφωνα από ανθρώπους που κατοικούν στην Καλαμάτα και σε χωριά της Μεσσηνίας, που ήθελαν να δωρίσουν καροτσάκια τα οποία δε τους ήταν πλέον αναγκαία.
Τελικά ο κ. Γεωργακόπουλος δέχθηκε την προσφορά του κ. Δρουγούτη, επιχειρηματία από την περιοχή του Αντικαλάμου, ο οποίος έδωσε το αμαξίδιο της γυναίκας του, η οποία δεν είναι πια εν ζωή.
Οπως προσέθεσε τέλος ο κ. Γεωργακόπουλος, η γυναίκα η οποία πήρε το καροτσάκι, χάρηκε πολύ με αυτή την ενέργεια, γιατί τώρα θα μπορεί να μετακινείται, αντί να μένει διαρκώς στο κρεβάτι.


NEWSLETTER