Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2012 17:48

Στήριξη του ΚΕΘΕΑ "Κύτταρο" από τον Δήμο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την




Εκ μέρους του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον δήμαρχο Καλαμάτας κο Παναγιώτη Νίκα και όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας για την ομόφωνη απόφασή σας να στηρίξετε έμπρακτα με το ποσό των 3.000,00 € το θεραπευτικό πρόγραμμα απεξάρτησης.

Σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία για την κοινωνία και το ΚΕΘΕΑ η πρωτοβουλία του Δήμου Καλαμάτας να στηρίξει το Πρόγραμμα, αποτελεί για τα «στεγνά» προγράμματα απεξάρτησης και κοινωνικής ένταξης, όχι μόνον υλική αλλά και ηθική ενίσχυση, καθώς και αναγνώριση της καθημερινής προσπάθειας που καταβάλουμε τα τελευταία 30 χρόνια για την υποστήριξη των εξαρτημένων ατόμων και των οικογενειών τους.

Η συνέχιση της συνεργασίας του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ με τους τοπικούς φορείς και την τοπική κοινωνία είναι απαραίτητη και θα συμβάλλει σημαντικά όχι μόνο στην απεξάρτηση αλλά και στο χτίσιμο ενός νέου τρόπου ζωής μέσα από το σύστημα αξιών που καλλιεργείται στις θεραπευτικές κοινότητες.



Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ στο τηλέφωνο 27210 89482 ή  στο  info@kethea-kyttaro.gr 

Απόπ το ΚΕΘΕΑ "Κύτταρο"


NEWSLETTER