Τρίτη, 10 Ιουλίου 2012 13:29

Η αποχαιρετιστήρια καλοκαιρινή γιορτή των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Η αποχαιρετιστήρια καλοκαιρινή γιορτή των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας

 

Στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Καλαμάτας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012 η αποχαιρετιστήρια καλοκαιρινή γιορτή για την λήξη του προγράμματος ενισχυτικής διδασκαλίας και δημιουργικής απασχόλησης, με κύριους τιμώμενους ιδιαίτερα τους εθελοντές εκπαιδευτικούς που στήριξαν τα παιδιά του κέντρου σε όλη τη διάρκεια της τρέχουσας σχολικής χρονιάς.

Τα παιδιά που συμμετείχαν στα προγράμματα, οι πολύτιμοι εθελοντές και η τοπική ομάδα στήριξης του κέντρου αντάλλαξαν ευχές για ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι

Ο Δ/ντής Κοινωνικής Εργασίας και Έρευνας των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος κ. Στέργιος Σιφνιός τόνισε το υψηλό επίπεδο παροχών που προσφέρει το Κέντρο Στήριξης και εξήρε τις προσπάθειες όλων, οι οποίες μάλιστα αποκτούν ιδιαίτερη σημασία λόγω των σημερινών, ιδιαίτερα δύσκολων, οικονομικών συνθηκών.

Η Τοπική Ομάδα Στήριξης ευχαρίστησε από καρδιάς όλους τους εθελοντές για το δόσιμο ψυχής που διαχρονικά καταθέτουν στο Κέντρο, για τον γεμάτο λιχουδιές μπουφέ που ετοίμασαν, καθώς και το κατάστημα JUMBO και Φυτώρια Δ. Πετρόπουλου για τις προσφορές τους στην συγκεκριμένη γιορτή.

Οι αναμνηστικές φωτογραφίες, τα δώρα, οι ευχές και οι ευχαριστίες έκλεισαν την όμορφη βραδιά.

 



Η Τοπική Ομάδα Στήριξης

των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος



 


NEWSLETTER