Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2024 20:13

Εκπαιδευτήρια Μπουγά: Καινοτομίες και δυνατές συνεργασίες τη νέα χρονιά

Εκπαιδευτήρια Μπουγά: Καινοτομίες και δυνατές συνεργασίες τη νέα χρονιά

Παρουσίαση των νέων εκπαιδευτικών συνεργασιών και καινοτομιών που θα λειτουργήσουν από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά, θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 28/6, στις 8 το απόγευμα στο Πάρκο Σιδηροδρόμων στο χώρο πατινάζ.

Μία νέα εποχή με δυνατές συνεργασίες ξεκινάει. Τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά από το μεσημέρι και μετά μετατρέπονται σε έναν Πολυχώρο Εκπαίδευσης, Αθλητισμού και Ψυχαγωγίας.

Μετά το πέρας των σχολικών μαθημάτων, θα λειτουργούν και θα συστεγάζονται μαζί μας τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ (η μεγαλύτερη αλυσίδα φροντιστηρίων στην Ελλάδα, για μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου) και τα Κέντρα Σχολικής Μελέτης After School (για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου).

Παράλληλα, η αλυσίδα Ξένων Γλωσσών HELLO έρχεται στην πόλη μας και απευθύνεται σε όλα τα παιδιά αλλά και τους ενήλικες της περιοχής που θέλουν να μάθουν ξένες γλώσσες από Αγγλικά έως Ρωσικά και κινέζικα αλλά και σε ξένους που θέλουν ελληνικά.

Το πιο μεγάλο ΩΔΕΙΟ Σύγχρονης Μουσικής LAB MUSIC EDUCATION έρχεται για να συμβάλλει στην πολιτιστική ανάπτυξη της περιοχής μας και να καλύψει ατομικές ανάγκες παιδιών και ενηλίκων για τη μουσική παιδεία. Μια νέα διάσταση μουσικής, χαράς και δημιουργίας.

Τέλος, θα παρουσιαστούν τα καινοτόμα προγράμματα U.S. DUAL DIPLOMA PROGRAM COLUMBIA SCHOOL και CYBER SECURITY σε συνεργασία με το University of South Florida.