Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2011 13:23

Ανακύκλωση εργαλείων με απορρόφηση ΦΠΑ από την Praktiker

Γράφτηκε από την

H Praktiker Hellas σε συνεργασία με την Bosch και την Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε., υλοποιεί το πρόγραμμα ανακύκλωσης εργαλείων και επιδοτεί την αγορά νέων ηλεκτρικών εργαλείων ή εργαλείων κήπου από όλη την γκάμα εργαλείων BOSCH, χαρίζοντας το ΦΠΑ
H Praktiker Hellas, σε συνεργασία με την εταιρεία Bosch και την εταιρεία Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε., υλοποιεί για 3η συνεχή χρονιά το Πρόγραμμα Ανακύκλωσης Εργαλείων και επιβραβεύει τους συμμετέχοντες, επιστρέφοντας τον ΦΠΑ στις αγορές τους.
Συγκεκριμένα, από 29 Οκτωβρίου έως 26 Νοεμβρίου, οι καταναλωτές καλούνται να επισκεφθούν τα καταστήματα Praktiker, και να αντικαταστήσουν τα παλιά τους εργαλεία, αγοράζοντας εργαλεία Bosch, με κέρδος το Φ.Π.Α.
Με αυτό τον τρόπο, η Praktiker ανταποκρίνεται στο αίτημα των καταναλωτών για ποιοτικές και οικονομικές αγορές, δίνοντας τη δυνατότητα για έξυπνη και οικονομική ανανέωση του εξοπλισμού τους. Ταυτόχρονα, η εταιρεία ευαισθητοποιεί το κοινό σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και εξοικονόμησης ενέργειας, προσφέροντας κίνητρα για ενεργό συμμετοχή στην ανακύκλωση.
Η θετική ανταπόκριση των καταναλωτών αποδεικνύεται έντονα από την μεγάλη ποσότητα εργαλείων που συγκεντρώθηκε από τις αντίστοιχες ενέργειες των δύο προηγούμενων ετών, η οποία ανέρχεται σε 10 τόνους και μεταφράζεται σε μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας.
Η ανακύκλωση όμως στα καταστήματα Praktiker διαρκεί όλο τον χρόνο, καθώς στο πλαίσιο των προγραμμάτων ανακύκλωσης μπαταριών, ηλεκτρικών μικροσυσκευών και λαμπτήρων, παρέχονται ειδικοί κάδοι που είναι τοποθετημένοι σε όλα τα καταστήματα της εταιρείας, συμβάλλοντας γενικότερα στην εξοικονόμηση ενέργειας και τη μείωση της ρύπανσης του περιβάλλοντος.
Περισσότερες πληροφορίες μπορεί να βρει κανείς στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.praktiker.gr.