Παρασκευή, 02 Μαρτίου 2012 16:26

Η Vodafone στηρίζει ενεργά την ελληνική οικονομία και αναδεικνύει την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό

Γράφτηκε από την

Στο πλαίσιο της πραγματοποίησης επίσκεψης εργασίας στην Ελλάδα, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Vodafone κ. Βιττόριο Κολάο εξέφρασε τη δέσμευση του Ομίλου να συνεχίσει να επενδύει στη χώρα, να στηρίζει την ελληνική οικονομία, καθώς και να παρέχει καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες στους συνδρομητές.

Χαρακτηριστικά, ο κ. Κολάο δήλωσε: «Η παρουσία της Vodafone στην Ελλάδα αποτελεί μια στρατηγική επιλογή για τον Όμιλο Vodafone και δεν επηρεάζεται από την πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία. Η Vodafone έχει επενδύσει και θα συνεχίσει να επενδύει στην ελληνική αγορά προς όφελος των πελατών, εργαζομένων και συνεργατών της».

Η επίσκεψη του κ. Κολάο στην Ελλάδα ήρθε μετά την πραγματοποίηση μιας από τις μεγαλύτερες επενδύσεις που γίνονται σήμερα στην Ελλάδα ύψους 168,5 εκατομμυρίων ευρώ για την ανανέωση και επέκταση της άδειας χρήσης φάσματος συχνοτήτων κινητής επικοινωνίας, με στόχο την διαρκή τεχνολογική εξέλιξη του δικτύου της και των νέων καινοτόμων υπηρεσιών LTE μελλοντικά. Αξίζει να υπογραμμισθεί ότι μόνο την τελευταία τριετία, η Vodafone έχει πραγματοποιήσει συνολικές επενδύσεις σε έργα υποδομής δικτύου που ξεπερνούν το μισό δισ. ευρώ.

Επιπρόσθετα, η Vodafone θα λανσάρει μια εφαρμογή για smartphones η οποία θα προωθεί την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό. Η δωρεάν εφαρμογή, η οποία θα διαθέτει ειδικές προσφορές και τουριστικές πληροφορίες ξεχωριστά για κάθε τόπο, θα προωθηθεί επιλεκτικά στη διεθνή συνδρομητική βάση της Vodafone.

Μέσα στο δύσκολο μακροοικονομικό περιβάλλον που βιώνει η Ελλάδα, η Vodafone εντείνει ακόμα περισσότερο τις προσπάθειές της για την περαιτέρω αξιοποίηση της τεχνολογίας της  προς όφελος της κοινωνίας στους τομείς της εκπαίδευσης και της υγείας. Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας, η Vodafone, με την υποστήριξη του Ιδρύματος του Ομίλου Vodafone, σκοπεύει να επεκτείνει το βραβευμένο πρόγραμμα Τηλεϊατρικής σε 100 σημεία σε όλη την Ελλάδα. Με τον τρόπο αυτό όλο και περισσότεροι κάτοικοι απομακρυσμένων περιοχών θα αποκτήσουν πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου ειδικευμένες υπηρεσίες υγείας, χωρίς γεωγραφικούς ή άλλους περιορισμούς.


www.vodafone.gr