Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2012 09:06

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα ντοκιμαντέρ από Νορβηγούς για τη Δυτική Μάνη

Γράφτηκε από την

Ολοκληρώθηκαν χθες τα γυρίσματα της νορβηγικής τηλεόρασης στην περιοχή του Δήμου Δυτικής Μάνης, τα οποία ξεκίνησαν τη Δευτέρα.

Πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ για κανάλι της Νορβηγίας, το οποίο στοχεύει στην τουριστική προβολή της περιοχής, στην ανάδειξη της Δυτικής Μάνης, ως αγαπημένου προορισμού των διασημοτήτων.

Ενα μεγάλο κομμάτι του ντοκιμαντέρ, θα αφορά στη Μανιάτικη κουζίνα και στη διατροφή, αφού μαζί με τους δημοσιογράφους και τους οπερατέρ, στα γυρίσματα μετέχει και διάσημος Νορβηγός σεφ Βίνο Βαλέντε που κατοικεί μόνιμα στη Νορβηγία.

Ολες αυτές τις ημέρες το συνεργείο τράβηξε πλάνα από την Καρδαμύλη, τη Στούπα, καθώς και από ένα ελληνικό γλέντι στις Θαλάμες. Οι συμμετέχοντες διαμένουν στη Στούπα και αξίζει να σημειωθεί πως τη Μεσσηνία επισκέφθηκαν ύστερα από την πρωτοβουλία του "Τριγκιλίδας Travel" και του νορβηγικού γραφείου “Lilleput Reizer”, ενώ σημαντική ήταν και η βοήθεια που προσέφερε η Ντένια Τριγκιλίδα.

Κάτοικοι της Στούπας και της ευρύτερης περιοχής είπαν στην "Ε" πως οι συντελεστές του ντοκιμαντέρ είναι ενθουσιασμένοι από το φυσικό τοπίο, τη φιλοξενία και τα έθιμα της περιοχής.

Γ.Σαρ.