Πέμπτη, 02 Αυγούστου 2012 04:38

Σουηδοί Ολυμπιονίκες για τηλεπαιχνίδι στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από την

Ακόμα πιο γνωστή αναμένεται να γίνει προσεχώς στο σκανδιναβικό κοινό η Μεσσηνία. Σύμφωνα με πληροφορίες το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα τηλεπαιχνιδιού – ριάλιτι σόου με τίτλο «Mästarnas mästare 2013» («Ο πρωταθλητής των πρωταθλητών») της σουηδικής τηλεόρασης με πρωταγωνιστές βετεράνους και νεότερους Ολυμπιονίκες, το οποίο θα μεταδοθεί την άνοιξη του 2013.
Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν σε διάφορα σημεία της Μεσσηνίας, όπως Καλαμάτα, Βέργα, Στούπα, Μπούκα, Ανάληψη, Πύλο κ.α, ενώ οι αθλητές αναμένεται να διαμένουν σε χώρο κοντά στην παραλία Σάνταβας, όπου μέρος της ζωής τους θα αποτελεί κομμάτι του τηλεπαιχνιδιού. Οι 12 Σουηδοί Ολυμπιονίκες θα επιδίδονται σε διάφορες δοκιμασίες και αγωνίσματα (διαφορετικά από αυτά που έχουν διακριθεί)  δείχνοντας έτσι τις δυνατότητες, αλλά και τις αντοχές τους.
Οι διαγωνιζόμενοι και τα μέλη της παραγωγής θα ξεπεράσουν τους 50 και θα παραμείνουν στην περιοχή για περίπου 40 μέρες. Το τηλεπαιχνίδια αποτελεί μία παραγωγή της κρατικής σουηδικής τηλεόρασης, εκπρόσωποι της οποίας βρίσκονται τις τελευταίες μέρες στη Μεσσηνία, αφενός για να οριστικοποιήσουν την καταλληλότητα της περιοχής και αφετέρου για να διευθετήσουν λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με την παραγωγή.
Εξυπακούεται ότι πρόκειται για μία πρώτης τάξεως ευκαιρία προβολής της Μεσσηνίας στη Σκανδιναβία, αφού ανάλογες εκπομπές συγκεντρώνουν τα βλέμματα εκατομμυρίων τηλεθεατών. Περισσότερες λεπτομέρειες πάντως αναμένεται να γίνουν γνωστές σήμερα το πρωί, οπότε η σουηδική αποστολή θα επισκεφθεί το δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα, ενώ θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου.

Δ.Πλ.