Τρίτη, 10 Απριλίου 2012 09:19

Αποζημιώσεις σε 21 ιδιοκτήτες ακινήτων για τη διάνοιξη του νέου δρόμου στον Αντικάλαμο

Γράφτηκε από την
Αποζημιώσεις σε 21 ιδιοκτήτες ακινήτων για τη διάνοιξη του νέου δρόμου στον Αντικάλαμο

Είκοσι ένας ιδιοκτήτες από την περιοχή του Αντικάλαμου, στον υποσταθμό της ΔΕΗ, καλεί το υπουργείο Υποδομών να εισπράξουν τα ποσά της επίταξης αύριο Μεγάλη Τετάρτη στις 10 το πρωί, στο εργοτάξιο του "Μορέα" στην Αίπεια. Στόχος του υπουργείου με την κίνηση αυτή, είναι να προχωρήσει το έργο του αυτοκινητόδρομου στο συγκεκριμένο σημείο, όπου προβλέπεται η κατασκευή γέφυρας, η οποία έχει καθυστερήσει.
Ουσιαστικά πρόκειται για 20 ιδιοκτήτες, αφού για την Ειρήνη Παν. Κανελλοπούλου προβλέπονται μόλις 96 λεπτά, ενώ και για άλλους δύο προβλέπονται 12,56 και 20,80 ευρώ. Πάντως, υπάρχουν και περιπτώσεις με μεγάλα ποσά, από 33.452,37 ευρώ έως 194.175,14 και 269.015,26 ευρώ.
Οι ιδιοκτήτες που καλούνται αύριο στην Αίπεια, είναι οι:
Πηνελόπη Αθαν. Πράσινου, Βασίλειος Νικ. Καστάνης, Βασίλειος Παναγ. Βασιλακάκης, Νίκος Γεωργ. Παπαμικρούλης, Γιώργος Νικ. Παπαμικρούλης, Δημήτρης Παναγ. Παπαδόπουλος, Αργύρης Παπαδόπουλος, Γιώργος Παπαδόπουλος, Σταυρούλα Βρακά, Πηνελόπη Γιαμαρέλου, Βασίλειος Δημ. Βεργόπουλος, Μ. Κανέλλου, Αγγελική Μαστοράκη, Ειρήνη Παν. Κανελλοπούλου, ΔΕΗ, Νίκη Χρ. Λογιώτη, Ιωάννης Πορφυρόπουλος, Ιωάννης Ανδρ. Νίκας, Σταυρούλα Τριανταφυλλοπούλου, Ελένη Κάτσαρη.


NEWSLETTER