Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010 19:47

Γιάννης Γρυπιώτης: "Ξεκινάμε να επαναφέρουμε το χαμόγελο στα χείλη όλων των πολιτών"

Γράφτηκε από την
Γιάννης Γρυπιώτης: "Ξεκινάμε να επαναφέρουμε το χαμόγελο στα χείλη όλων των πολιτών"Σύμφωνα με τα αδιάσειστα στοιχεία οι εκλογές της Κυριακής ανέδειξαν Δήμαρχο Ευρώτα τον Γιάννη Γρυπιώτη.
Σ΄όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου καταθέσαμε προς τους πολίτες του Δήμου Ευρώτα την ανεξάρτητη αυτοδιοικητική πρόταση για το μέλλον και την προοπτική του νέου Δήμου.
Ταυτόχρονα διαμορφώσαμε το ανεξάρτητο και υπερκομματικό ψηφοδέλτιό μας και καλέσαμε τον λαό για την στήριξη και υποστήριξη.
Στους δύο γύρους των αυτοδιοικητικών εκλογών οι πολίτες του νέου Δήμου μας επέλεξαν καθαρά και με σαφήνεια την Παράταξή μας «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ» και μου έκαναν την μεγάλη τιμή να διατελέσω ο πρώτος Δήμαρχος Ευρώτα.
Δεσμεύομαι προσωπικά μαζί με όλους τους συνεργάτες μου να τηρήσω το προγραμματικό μας σχέδιο (2011 – 2014) και να λειτουργήσουμε προς το συμφέρον όλων των συμπολιτών μας.
Θα αντιπαρέλθουμε τις όποιες αντιπαραθέσεις της προεκλογικής περιόδου, καθώς και τις μικρόψυχες πολιτικές που θέλουν να συντηρήσουν αυτό το κλίμα.
Χρέος και υποχρέωση μου να προχωρήσω μπροστά και να συνεργασθώ με:
Την Κυβέρνηση
Τα πολιτικά κόμματα
Τους Βουλευτές του Νομού μας
Την Κοινωνία των πολιτών
Το μέλλον ανήκει  σ΄ όλους τους πολίτες του Δήμου Ευρώτα, ανεξάρτητα από το δικαίωμα της ψήφους τους.
Ξεκινάμε μια νέα περίοδο για την δημιουργική ανάπτυξη και την ευημερία του Δήμου μας, γνωρίζοντας τις δυσκολίες κυρίως από την επώδυνη οικονομική κρίση.
Ξεκινάμε να επαναφέρουμε το χαμόγελο στα χείλη όλων των πολιτών του Δήμου Ευρώτα.


NEWSLETTER