Τρίτη, 04 Ιανουαρίου 2011 21:17

Δέσμευση για δουλειά από τους νέους αντιδημάρχους Μεσσήνης

Γράφτηκε από την
Δέσμευση για δουλειά από τους νέους αντιδημάρχους Μεσσήνης

Συγκρατημένη αισιοδοξία και δεσμεύσεις για πολλή δουλειά περιλάμβαναν οι δηλώσεις των 7 αντιδημάρχων της Μεσσήνης, τους οποίους παρουσίασε χθες το μεσημέρι ο δήμαρχος Στάθης Αναστασόπουλος.
«Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για επιτύχουμε το μέγιστο όφελος για τους δημότες και τον τόπο μας γενικότερα» είπε ο αρμόδιος για τα οικονομικά αντιδήμαρχος Γιάννης Μπρατσιάκος.
«Ολοκληρώνουμε την καταγραφή των προβλημάτων και προχωρούμε άμεσα στη διερεύνηση των λύσεων. Θα υπερβάλουμε εαυτούς, ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα» σημείωσε ο Σπύρος Κοντοθανάσης, αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Υποδομών.
Ευχαριστίες στους δημότες που τον ανέδειξαν πρώτο σύμβουλο σε ψήφους εξέφρασε ο Γιώργος Στραβόλαιμος, αντιδήμαρχος Υγείας, Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, ενώ από την πλευρά του ο Γιώργος Αθανασόπουλος -αντιδήμαρχος Διοίκησης, Προγραμματισμού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας- έκανε λόγο για «αύρα ανανέωσης» συνδυασμένη με «εμπειρία και ικανότητα».
Σε δέσμευση ότι θα προσπαθήσει να αντεπεξέλθει στις αρμοδιότητες που της ανατέθηκαν προέβη η Ελένη Τσέλιου-Μουρούφα, αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας και Πολιτισμού. Ανάλογη δέσμευση, προσθέτοντας ότι συναισθάνεται το βάρος του φορτίου, έκανε και ο Τάσος Ηλιόπουλος αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Μηχανολογικού Εξοπλισμού. Το ίδιο σημείωσε και ο Νίκος Φύκιρης, αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτικής Προστασίας.

«ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ»


«Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια για να οργανωθεί ο νέος δήμος και η συνεργασία με τους αντιδημάρχους είναι καθημερινή» είπε ο Στ. Αναστασόπουλος από την πλευρά του, διευκρινίζοντας ότι θα προβεί στην αξιοποίηση και των υπόλοιπων συνεργατών του «σε άλλες θέσεις ευθύνης» και θυμίζοντας ότι η θητεία των πρόσφατα ορισμένων αντιδημάρχων είναι διετής.
Ο δήμαρχος πρόσθεσε ότι οι δομές των τέως δήμων παραμένουν λειτουργικές και συνεχίζουν να εξυπηρετούν τους δημότες του νέου Δήμου Μεσσήνης, χωρίς αυτοί να είναι υποχρεωμένοι να προσέρχονται στη Μεσσήνη. Παραδέχθηκε πάντως ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα, όσον αφορά τη συνδεσιμότητα του Τρικόρφου μέσω του δικτύου «Σύζευξις», αλλά εξέφρασε την ελπίδα ότι θα δοθεί σύντομα λύση.
Παράλληλα γνωστοποίησε ότι εξετάζονται διάφοροι χώροι προκειμένου  να είναι διαθέσιμοι για να εγκατασταθούν σε αυτούς υπηρεσίες του δήμου, αν προκύψει ανάγκη.
Β.Γ.Μ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER