Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2011 17:28

Συνάντηση Αναστασόπουλου με Αφάλη

Γράφτηκε από την

Σήμερα συναντήθηκε ο Δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος με τον πύραρχο Πυροσβεστικής Χαράλαμπο Αφάλη.
Ο κ. Αφάλης επισκέφτηκε τον Δήμαρχο για λόγους εθιμοτυπικούς λόγω της αποχώρησης του από την Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Μεσσηνίας  στην Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Σάμου.
Ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την επί μακρόν του συνεργασία ως αντινομάρχης σε θέματα πολιτικής προστασίας του Νομού αλλά και για τα έργα που πραγματοποιήθηκαν για την πυροπροστασία του Νομού όπως κατασκευή δυο (2)  λιμνοδεξαμενών στον Άγιο Φλώρο και στο Ματάκι Διαβολιτσίου καθώς και τριανταένα (31) ανοιχτών υδατοδεξαμενών χωρητικότητας 300 κυβικών εκάστη με αποτέλεσμα την πλήρη κάλυψη του Νομού με νερό για ανεφοδιασμό ελικοπτέρων και πυροσβεστικών οχημάτων.
Ο Δήμαρχος από την πλευρά του ευχαρίστησε τον κ. Διοικητή για την συνεργασία του στα παραπάνω ζητήματα όταν είχε την αρμοδιότητα ως υπεύθυνος πολιτικής προστασίας του Νομού.
Επίσης εξήρε την προσωπικότητά, την ικανότητα και την αποτελεσματικότητά του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ιδιαίτερα στα ζητήματα προώθησης των ανωτέρω έργων που αποτελούν ασπίδα προστασίας του Νομού.
Βέβαια ο Δήμαρχος ανέφερε πως πέραν της άψογης συνεργασίας που είχαν τους συνδέει  όλα αυτά τα χρόνια φιλία  και παράλληλα του  ευχήθηκε να συνεχίσει την  προσπάθεια του με την ίδια πυγμή και ζήλο ώστε να συμβάλλει και στην αντιπυρική προστασία του ακριτικού νησιού της Σάμου παρόλο που θα τον θέλαμε εδώ την ερχόμενη θερινή περίοδο για ευνόητους λόγους.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Μεσσήνης