Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2011 17:30

Συνάντηση Καφαντάρη με διευθυντές σχολείων

Γράφτηκε από την
Συνάντηση Καφαντάρη με διευθυντές σχολείων

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση στο Δημαρχείο του Δήμου Πύλου - Νέστορος μεταξύ του Δημάρχου Δ. Καφαντάρη και των διευθυντών όλων των σχολείων της εδαφικής περιφέρειας του Δήμου.
Σκοπός της σημερινής συνάντησης που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πύλου - Νέστορος ήταν το να συζητηθούν θέματα εκπαίδευσης και συγκεκριμένα προβλήματα λειτουργικά, κτιριακά και οικονομικά που αντιμετωπίζουν οι σχολικές μονάδες του Δήμου ενόψει της σύστασης των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου.
Καταγράφηκαν τα προβλήματα των σχολείων ώστε να ενημερωθεί τόσο ο Δήμαρχος όσο και οι Πρόεδροι των υπό σύσταση Σχολικών Επιτροπών και να πραγματοποιηθεί ομαλά η μετάβαση στα νέα δεδομένα των εν λόγω Επιτροπών. Πιο αναλυτικά, οι Διευθυντές – Προϊστάμενοι των τοπικών σχολείων παρουσίασαν την τωρινή οικονομική τους κατάσταση και τα προβλήματα που υπάρχουν στην καθημερινή σχολική πραγματικότητα (για παράδειγμα απλά ζητήματα συντήρησης των κτιριακών μονάδων όπως η αλλαγή κουφωμάτων, το βάψιμο των αιθουσών κτλ.).
Ο Δήμαρχος άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τα εν λόγω προβλήματα και έδωσε τις σχετικές κατευθύνσεις καθώς και τις εγγυήσεις για την αμεσότερη επίλυσή τους.
Ολες οι πλευρές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη συνάντηση και δεσμεύτηκαν να βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία για την καλύτερη επίλυση όλων των ζητημάτων.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Πύλου-Νέστορος



NEWSLETTER