Πέμπτη, 04 Νοεμβρίου 2010 14:35

Περιοδεία Βακαλόπουλου στο Βιοτεχνικό Πάρκο και το ΚΤΕΛ

Γράφτηκε από την

Στο ΒΙΟΠΑ περιόδευσε σήμερα ο Μπάμπης Βακαλόπουλος μαζί με τον υποψήφιο σύμβουλο Τάκη Χαλαβατσιώτη και σε συζητήσεις με τους επαγγελματίες επισημάνθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και είναι
προβλήματα καθαριότητας, συντήρησης των κτιρίων και φωτισμού .Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το ΚΤΕΛ Νομού Μεσσηνίας όπου συναντήθηκαν με την διοίκηση και τους εργαζόμενους και συζήτησαν θέματα που τους απασχολούν ( όπως το απαράδεκτο οδικό δίκτυο της Μεσσηνίας κλπ)
Επίσης σε δήλωση του ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Μεσσηνίας της Δημοκρατικής Οικολογικής Συνεργασίας Λούης Τσάτουμας και πρωταθλητής Ελλάδας τόνισε: "Μέσα στην πολύπλευρη κρίση οικονομική, κοινωνική αλλά και κρίση αξιών και ηθικής που βιώνει η χώρα μας, το ψηφοδέλτιο στο Νομό Μεσσηνίας που ηγείται ο Μπάμπης Βακαλόπουλος μπορεί να δώσει με τις ιδέες, τις προτάσεις και τους αγώνες του, μια νέα ελπίδα στην πορεία ανάπτυξης της Μεσσηνίας, μια Μεσσηνία μακριά από την απομόνωση που την έχουν εγκλωβίσει. Μια Μεσσηνία που μπορεί και δικαιούται να είναι πρωταγωνιστής στις εξελίξεις Μια Μεσσηνία που μπορεί να γίνει το κέντρο του αθλητισμού. Σε αυτή την προσπάθεια είμαι και εγώ παρών... και ζητάω την ψήφο των Μεσσηνίων"


Από το Γραφείο Τύπου του συνδυασμού