Τρίτη, 09 Νοεμβρίου 2010 11:30

Η "Λαϊκή Συσπείρωση" για τις επαναληπτικές εκλογές στο δήμο Οιχαλίας

Γράφτηκε από την

«Λαϊκή Συσπείρωση» θα ξαναψηφίσουν τη δεύτερη Κυριακή οι ψηφοφόροι του συνδυασμού μας και στο Δήμο της Οιχαλίας απαντώντας και στους προβοκάτορες που διαδίδουν ότι στηρίζουμε κάποιους συνδυασμούς.
Με συνέπεια σ΄αυτά που λέγαμε προεκλογικά καλούμε το λαό της Άνω Μεσσηνίας να καταψηφίσει και την κ. Αλειφέρη και τον κ. Μπάμη γιατί κανένας από τους δυο δεν θα δουλέψει για τα συμφέροντα του λαού της περιοχής μας.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ψηφοφόρους μας και ειδικά τις νέες ψήφους που ήρθαν στη «Λαϊκή Συσπείρωση» τόσο στο Δήμο όσο και στην Περιφέρεια. Θεωρούμε θετικό το αποτέλεσμα. Η επιτυχία μας καθίσταται ακόμα μεγαλύτερη γιατί κατορθώσαμε να εκπροσωπηθούμε στο νέο δήμο.
Έχουμε συναίσθηση ότι μεγαλώνουν οι ευθύνες μας. Καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να πολεμήσουμε ακόμα και αδυναμίες που έχουμε προκειμένου να ανταποκριθούμε στη δέσμευση μας : Να είμαστε μπροστά στην πάλη για όλα τα προβλήματα της λαϊκής οικογένειας της πάνω Μεσσηνίας. Όλοι μαζί ενωμένοι ενάντια στα κοινά προβλήματα και στους υπαίτιους. Θα είμαστε το «μάτι» και το «αυτί» σας μέσα στο Δήμο, ενάντια σε κάθε τι που βλάπτει το λαό στην άθλια συναλλαγή, στην εξαγορά  και τη διαφθορά.


NEWSLETTER