Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2010 16:54

Επίθεση Δράκου σε Τατούλη

Γράφτηκε από την

Μια ημέρα πριν τις εκλογές και ενώ ο Τατούλης και οι μύθοι καταρρέουν, ο υπερβατικός υποψήφιος της διαπλοκής, της κυβέρνησης, του ΔΝΤ, του ΛΑΟΣ και πολλών άλλων που τις τελευταίες ημέρες περιφέρονται στην Πελοπόννησο ένα χρόνο μετά την τελευταία τους εμφάνιση, θυμήθηκε να χρησιμοποιήσει και τα τελευταία γνώριμα μέσα που του απέμειναν κατά του Δημήτρη Δράκου, μήπως και διασωθεί.
Αναφέρθηκε, ο συνταξιούχος τέως βουλευτής, διπλοθεσίτης διευθυντής του ΕΣΥ, ο παρονόμως μισθοδοτούμενος σύμφωνα με καταγγελίες υπέρμαχος του νεοφιλελευθερισμού και του ΔΝΤ, αλλά βαθύς γνώστης των μαοϊκών τακτικών που έχει με υπερηφάνεια υπηρετήσει, στο φοιτητικό παρελθόν του Δημήτρη Δράκου.
Ποιος μιλάει; Αυτός που σαν φοιτητής της Ιατρικής Σχολής το 1974-1975, πιστός οπαδός του ολοκληρωτισμού που σαν ιδεολογία υπηρέτησε, αυτός που πρωτοστατούσε σε κυνήγι μαγισσών ζητώντας διαγραφές από το Σύλλογο Φοιτητών Ιατρικής όλων όσων δεν συμφωνούσαν και αντιδρούσαν στην κυριαρχία της Αριστεράς στα Πανεπιστήμια.
Μέχρι και τη διαγραφή του επικεφαλής τότε στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ιατρικής και κατόπιν ευρωβουλευτή και βουλευτή της ΝΔ Άκη Γεροντόπουλου, είχε ζητήσει ο οπαδός τότε της ΑΑΣΠΕ του ΕΚΚΕ και τότε σύντροφος του Θόδωρου Τσουκάτου, κατοπινού εκλεκτού της SIEMENS.
Δεν θα αναφερθούμε στις συμπλεγματικές καταστάσεις που κατατρέχουν από έφηβο τον Π. Τατούλη, γιατί αυτές χρήζουν περαιτέρω παρακολούθησης και ανάλυσης, και εμείς εδώ ασχολούμαστε -ή τουλάχιστον προσπαθούμε- με την πολιτική και την αυτοδιοίκηση, με το μέλλον του τόπου μας.
Ο Τατούλης του υπερβατικού μέλλοντος ψάχνοντας σκιές και φτιάχνοντας λάσπες κατάντησε ανακτητής ενός παρελθόντος τριάντα ετών.
Εμείς δημιουργούμε το μέλλον της επόμενης τριακονταετίας.

Από το Γραφείο Τύπου του συνδυασμού "Δυνατή Πελοπόννησος"