Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2010 16:52

Επιστολή Γρυπιώτη για τη ΔΟΥ Κροκεών

Γράφτηκε από την

Αξιότιμε κύριε υπουργέ,


Επανειλημμένως το θέμα της ΔΟΥ των Κροκεών έχει απασχολήσει υπηρεσιακούς παράγοντες της Υπηρεσίας της. Παρότι η ΔΟΥ Κροκεών με το άρτια εκπαιδευμένο και προσοντούχο δυναμικό της συμβάλλει ουσιαστικά τόσο στην εξυπηρέτηση των πολιτών όσο και στα οικονομικά του Κράτους, εν τούτοις υπάρχουν εισηγήσεις για το κλείσιμό της.
Είναι γνωστό ότι πρόκειται για την ιστορική ΔΟΥ της ευρύτερης περιοχής με απρόσκοπτη λειτουργία δεκαετιών. Πέραν της εξυπηρέτησης  των πολιτών εξυπηρετεί  το σύνολο των Δημοσίων Υπηρεσιών που λειτουργούν στις Κροκεές.
Η σχέση του Κράτους της Διοίκησης και της Τ.Α. στις σημερινές δύσκολες και επώδυνες συνθήκες πρέπει να αποκτήσει λειτουργικά και αντιγραφειοκρατικά χαρακτηριστικά προς  όφελος των πολιτών.
Στη  βάση αυτή ως εκλεγμένος Δήμαρχος Ευρώτα (περιλαμβάνει τους Καποδιστριακούς Δήμους Έλους, Κροκεών, Σκάλας, Γερονθρών και Νιάτων) θα παρακαλούσα για την πολιτική σας  βούληση ώστε η ΔΟΥ  Κροκεών να συνεχίσει απρόσκοπτα την λειτουργία της.
Γνωρίζουν οι υπηρεσίες σας την θετική συμβολή του έμψυχου δυναμικού της ΔΟΥ Κροκεών, όπως και την θετική της συμβολή στην ευρύτερη περιοχή.
Εκφράζοντας την κοινή επιθυμία και το δίκαιο αίτημα των κατοίκων των Κροκεών αλλά και του συνόλου των πολιτών του Δήμου Ευρώτα, πιστεύω ότι θα ανταποκριθείτε θετικά στην λειτουργία της  ΔΟΥ Κροκεών.

Με τιμή

Γιάννης Γρυπιώτης

Δήμαρχος Σκάλας

Εκλεγμένος δήμαρχος Ευρώτα (2010-2011)


NEWSLETTER