Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010 17:41

Σε δημόσιες υπηρεσίες της Καλαμάτας ο Θοδ. Μπρεδήμας

Γράφτηκε από την

Από τη ΔΟΥ Καλαμάτας συνέχισε το πρόγραμμα των επισκέψεών του σήμερα στις δημόσιες υπηρεσίες ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Θόδ. Μπρεδήμας, όπου είχε επαφές με τους υπαλλήλους και το κοινό.
Ο Θόδ. Μπρεδημας επισκέφθηκε επίσης και το καρνάγιο της μαρίνας, που έχει υποστεί σημαντικές ζημιές από την εκδήλωση μπουρινιού το απόγευμα της Κυριακής. Αφού διαπίστωσε ο ίδιος το μέγεθος της βλάβης που έχει προκληθεί, επισήμανε ότι οι αρμόδιοι θα πρέπει να λάβουν άμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, υπογραμμίζοντας ότι διακυβεύεται η σωματική ακεραιότητα τόσο των εργαζομένων, όσο και των πελατών. Ζήτησε δε να ξεκινήσουν τάχιστα τα έργα αποκατάστασης των ζημιών.     
Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλαγή για το Δήμο της Καλαμάτας», βρέθηκε στη συνέχεια στις διοικητικές υπηρεσίες του ΙΚΑ, στην οδό Φιλελλήνων. Είχε ενημέρωση για τα θέματα που απασχολούν τις διοικητικές υπηρεσίες από το διοικητικό διευθυντή του Περικλή Γεωργακόπουλο και έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τις περιπτώσεις παράνομης είσπραξης συντάξεων από μη δικαιούχους. Ακολούθως, επισκέφθηκε κι την υγειονομική μονάδα του ΙΚΑ στην οδό Πλάτωνος. Εκεί, συναντήθηκε με τον υγειονομικό διευθυντή Στάθη Λευθεριώτη, ο οποίος τον ενημέρωσε για τα προβλήματα που υπάρχουν, γιατρούς και ασφαλισμένους, οι οποίοι του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή και επισήμαναν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.


Από το Γραφείο Τύπου του συνδυασμού


NEWSLETTER