Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2010 14:08

Προεκλογική συγκέντρωση του Παρασκευά Παρασκευόπουλου

Γράφτηκε από την
Προεκλογική συγκέντρωση του Παρασκευά ΠαρασκευόπουλουΣυγκέντρωση στα Λαγκάδια πραγματοποίησε χθες ο υποψήφιος δήμαρχος Γορτυνίας Παρασκευάς Παρασκευόπουλος και συνομίλησε με κατοίκους και επαγγελματίες για την ανάπτυξη της περιοχής και για τα ιδιαίτερα προβλήματα του δήμου, όπως είναι:
- Η ολοκλήρωση του βιολογικού καθαρισμού για την αποτροπή της μόλυνσης του φαραγγιού, -η αντιμετώπιση του προβλήματος ύδρευσης στα Λαγκάδια και το Καλονέρι, -η υδροδότηση του συνοικισμού Μπούφι, - η επαναλειτουργία του δημοτικού ξενοδοχείου με τη μορφή ξενώνα για εναλλακτικό τουρισμό μέσα από την προώθηση προγραμματικών συμφωνιών με ορειβατικούς συλλόγους, περιηγητικούς, πανεπιστήμια και οργανισμούς.
-Η απουσία – κενό αγροτικού γιατρού στην πρωτεύουσα του δήμου, την οποία και καυτηρίασε ιδιαίτερα.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Γορτυνίας, μιλώντας για την ανάπτυξη της περιοχής και απευθυνόμενος στους επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου, τόνισε, ότι ο νέος δήμος θα προωθήσει ένα ολοκληρωμένο τουριστικό πακέτο που θα συμπεριλάβει το σύνολο των μορφών εναλλακτικού τουρισμού. Οι πολίτες των Λαγκαδίων επικρότησαν την προτεραιότητα του συνδυασμού για άμεση διάνοιξη του δρόμου Ολυμπίας – - Λαγκαδίων – Βυτίνας, ως κλειδί για την ανάπτυξη.
Αύριο στις 11 το πρωί θα παραβρεθεί στα εγκαίνια του Γεωργοπούλειου ιδρύματος, στο Ράφτη, στις 3 το μεσημέρι θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Ράφτη, από τις 5 μ.μ. έως τις 8 μ.μ. θα περιοδεύσει στα χωριά του Δήμου Δημητσάνας και στις 8 θα μιλήσει σε συγκέντρωση στη Δημητσάνα.


NEWSLETTER