Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2010 19:12

Δραστηριότητες Δημ. Δράκου

Γράφτηκε από την

Τις εκδηλώσεις του εορτασμού της εθνικής μας επετείου στην Καλαμάτα παρακολούθησε το πρωί ο επικεφαλής του συνδυασμού "Δυνατή Πελοπόννησος", υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, νομάρχης Μεσσηνίας Δημήτρης Δράκος. Αμέσως μετά τη θεία λειτουργία στον Ι.Ν. της Υπαπαντής, ο Δ. Δράκος κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο Ηρώων Πεσόντων και στη συνέχεια παρακολούθησε την μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στην κεντρική οδό της Καλαμάτας Αριστομένους.

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων ο Δημήτρης Δράκος συνοδευόμενος από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Σωτήρη Παναγιωτόπουλο και τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους, περιόδευσε στην κεντρική πλατεία της πόλης χαιρετώντας μεγάλο αριθμό πολιτών.

Αυτές τις ώρες ο Δ. Δράκος συνεχίζει την προγραμματισμένη του περιοδεία στα χωριά της Μεσσηνίας, και με τη συνοδεία του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Σωτήρη Παναγιωτόπουλου και υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων, θα επισκφθεί τα Δημοτικά Διαμερίσματα του δήμου Αυλώνος Βανάδα, Αγαλιανή, Πρόδρομο, Καρυές, Ελαία και Καλό Νερό.