Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2010 19:30

Μήνυμα στήριξης στο Δημήτρη Δράκο από ΟΝΝΕΔ Σπάρτης

Γράφτηκε από την

"Το Δ.Σ. της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Σπάρτης ύστερα απο την συνεδρίαση που έλαβε μέρος στα γραφεία του κόμματος στις 25.10.2010 εκφράζει την υποστηριξή της στην υποψηφιότητα του Δημήτρη Δράκου για την περιφέρεια Πελοποννήσου. Η ψήφος στον συνδυασμό "Δυνατή Πελοπόννησος" είναι μια ψήφος μέσα απο την οποία είμαστε βέβαιοι ότι η Πελοπόννησος θα βγεί πιο δυνατή και θα βρεΙ το δρόμο της ανάπτυξης, της ελπίδας και της δημιουργίας.
Ο Δημήτρης Δράκος είναι ο άνθρωπος ο οποίος γνωρίζει τα προβλήματα της αυτοδιοίκησης, αφού ο ίδιος έχει διατελέσει επί τρεις συνεχόμενες θητείες Νομάρχης Μεσσηνίας και πρόεδρος της ΕΝΑΕ απο το 2007.
Είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος ποτέ του δεν παρέκλινε απο το ιδεολογικό του στίγμα και δεν πρόδωσε ποτέ του καμία αρχή και κανέναν αγώνα.
Είναι ένας άνθρωπος με καθαρές ιδέες οι οποίες υπηρετούντην Κοινωνία.

Για αυτούς και πολλούς άλλους λόγους είμαστε βέβαιοι ότι είναι ο άνθρωπος ο οποίος θα τοποθετήσει την Πελοπόννησο εκεί που ανήκει.
Η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Σπάρτης βρίσκεται στο πλευρό του Δημήτρη Δράκου και φυσικά στο πλευρό του δυναμικού Λάκωνα, του δικού μας υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Φαρλέκα".

 

Εκ του γραφείου Τύπου