Τετάρτη, 03 Νοεμβρίου 2010 17:22

Κατάργηση των διοδίων ζητεί ο Ν. Γόντικας

Γράφτηκε από την

Τώρα  που οι «Μαυρογιαλούροι»  της κυβέρνησης και οι μεγαλοκατασκευαστές, τρεις μέρες  πριν τις κάλπες, παραδίδουν στην κυκλοφορία το τμήμα Καλογερικό-Αθήναιο και που, τα κατά τόπους παπαγαλάκια τους κάνουν πλύση εγκεφάλου στον κόσμο υπέρ της καπιταλιστικής ανάπτυξης, ο λαός και η νεολαία της Περιφέρειάς μας δεν πρέπει να ξεχνούν ότι :
Οι συνδυασμοί της Λαϊκής Συσπείρωσης που στηρίζει το ΚΚΕ και άλλοι αγωνιστές διεκδικούμε ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ, όχι στα λόγια αλλά στην πράξη, καθώς, επανειλημμένα, μαζί με το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ, ανοίξαμε  τα διόδια για να μην πληρώσει ο λαός.
Με ευθύνη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, αλλά και των δικών τους ανθρώπων σε Περιφέρεια-Νομαρχίες-Δήμους, πληρώνουμε πανάκριβα το ταξίδι από και προς την Αθήνα, αλλά και εντός της Περιφέρειας  μας . Με την ολοκλήρωση , μάλιστα, των έργων, θα γεμίσει ο τόπος διόδια .
Τα λαϊκά στρώματα πληρώνουμε εκατομμύρια γιατί οι δυνάμεις αυτές , μαζί και τα πρωτοπαλλήκαρά τους που γυρεύουν την λαϊκή ψήφο την  προσεχή  Κυριακή, συναποφάσισαν την παράδοση των οδικών αξόνων στους μεγαλοεργολάβους, οι οποίοι θα εκμεταλλεύονται επί δεκαετίες τους δρόμους  (τους οποίους, σημειωτέον,  έφτιαξαν κυρίως με ζεστό κρατικό χρήμα).
Καλούμε, λοιπόν,  το λαό και τη νεολαία της Πελοποννήσου, την Κυριακή να καταδικάσουν  ως άμεσα υπεύθυνους και συνυπεύθυνους, τους συνδυασμούς του ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-Μπακογιάννη(επικεφαλής : Τατούλης) και της ΝΔ(επικεφαλής: Δράκος). Ακόμα να μην δείξουν καμία εμπιστοσύνη στο συνδυασμό του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ(επικεφαλής: Πετράκος) και τα άλλα ψευτοαριστερά αναχώματα, που είναι όλο λόγια και δεν αντιτίθενται εμπράκτως στα διόδια και την όλη στρατηγική  κεφαλαίου-ΕΕ.  Με τον ίδιο τρόπο να ψηφίσει ο λαός και στους δήμους.
Ψήφος στη «Λαϊκή Συσπείρωση» ίσον ψήφος για κατάργηση των διοδίων, για δρόμους ελεύθερους-σύγχρονους- ασφαλείς που θα ανήκουν στον πραγματικό τους ιδιοκτήτη, το λαό μας.

Από το Γραφείο Τύπου του συνδυασμού