Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2010 22:29

Η "Νέα Πελοπόννησος" για τα "γαλάζια πούλμαν" των συνδικαλιστών: “Δεν έχουμε ανάγκη από ξένους ταραχοποιούς”

Γράφτηκε από την

Παλαιοκομματική μέθοδο χαρακτηρίζει με ανακοίνωσή του, την κάθοδο του Γιάννη Μανώλη στο Μοριά ο συνδυασμός "Νέα Πελοπόννησος". Στην ανακοίνωση τονίζεται  ότι "ο τόπος δεν έχει ανάγκη από ξένους ταραχοποιούς, ούτε από περιφερόμενους θιάσους" και παράλληλα σημειώνεται:
"Ο κ. Μανώλης, ο οποίος επέλεξε να κάνει ηρωική έξοδο από τη ΝΔ την τελευταία στιγμή για να εξασφαλίσει την προσωπική του πολιτική σταδιοδρομία, ας αγωνιστεί στο πλευρό του κ. Κικίλια στην Αττική. Εκτός κι αν ο κ. Μανώλης θεωρεί ότι ο κ. Δράκος έχει μεγαλύτερη ανάγκη της δικής του προσωπικής ενίσχυσης, από ό,τι ο κ. Κικίλιας".
Σε άλλο σημείο αναφέρεται: "Μετά τον κ. Ζώη, ο οποίος χαρακτήρισε τον κ. Δράκο «πατέρα της αυτοδιοίκησης», προφανώς χωρίς να γνωρίζει ότι ο λαός της Μεσσηνίας έχει ιδία άποψη για την διαχρονική απραξία του απερχόμενου νομάρχη, μετά την κ. Πιπιλή η οποία ως τηλεοπτικός αστέρας έκανε ένα πέρασμα από τα τοπικά ΜΜΕ για να αφήσει τη λάσπη της, είδαμε χθες στην Καλαμάτα να περιοδεύει ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και σημερινός υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης του κ. Κικίλια στην Περιφέρεια Αττικής, ο κ. Γιάννης Μανώλης, προκειμένου να πείσει τους πολίτες της Μεσσηνίας να ψηφίσουν και για περιφερειάρχη τον απερχόμενο νομάρχη τους. Μάλιστα, ήθελε να στείλει προφανώς το μήνυμα ότι οι συνδικαλιστικοί παράγοντες είναι στο πλευρό του κ. Δράκου, λες κι εκείνος εκπροσωπεί συνολικά έναν συγκεκριμένο χώρο".