Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010 22:51

Ο Κ. Φούρκας παρέδωσε στην Ντία Τζανετέα

Γράφτηκε από την
Ο Κ. Φούρκας παρέδωσε στην Ντία Τζανετέα

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης παραβρέθηκε στην τελετή παράδοσης – παραλαβής της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Λακωνίας. Τον κ. Τατούλη υποδέχθηκε εκ μέρους του Νομαρχιακού Συμβουλίου ο πρόεδρος Ν. Καλογεράκος και στη συνέχεια ο νομάρχης Κ. Φούρκας παίρνοντας τον λόγο αναφέρθηκε στην επιτυχημένη συνεργασία που είχε με τον κ. Τατούλη κατά τη διάρκεια της θητείας του στο υπουργείο Πολιτισμού και τη μεγάλη συμβολή του στο θέμα του Μουσείου Σπάρτης, με την αγορά του οικοπέδου. Δήλωσε ότι είναι πεπεισμένος ότι το έργο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης θα συνεχισθεί, γιατί ο κ. Τατούλης γνωρίζει τα προβλήματα και τις αναπτυξιακές προοπτικές του τόπου μας.
Στη συνέχεια, ο κ. Φούρκας παραδίδοντας τη σκυτάλη στην κ. Τζανετέα, τόνισε: "Εχουμε εμπιστοσύνη στην Ντία Τζανετέα, τον δικό μας άνθρωπο. Την γνωρίζω αυτοδιοικητικά, είμαι πεπεισμένος για το μεγάλο ενδιαφέρον και την αγάπη για τον τόπο μας. Αφοσιώνεται με ό,τι καταπιάνεται. Διαθέτει πείρα, γνώση, στοιχεία που εγγυώνται τη σίγουρη επιτυχία".
Η κ. Τζανετέα ευχαρίστησε τον κ. Φούρκα για την πολυετή συνεργασία τους, για την εμπιστοσύνη του με την ανάθεση ευθυνών και είπε ότι όλα αυτά τα χρόνια τής δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσει έναν αυτοδημιούργητο άνθρωπο και έναν πολιτικό με όραμα.
Ο κ. Τατούλης αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στην αντιπεριφερειάρχη κ. Τζανετέα, κατά την διάρκεια της ομιλίας του, είπε ότι αισθάνεται ευχαριστημένος για την εμπιστοσύνη των πολιτών της Πελοποννήσου.
Δήλωσε ότι η νέα διοίκηση θα αναλάβει όλες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες ώστε η Περιφέρεια Πελοποννήσου να ηγηθεί σε αυτή την πανεθνική προσπάθεια, που πρέπει να γίνει για να μπορέσει η χώρα μας να βγει από τη  μεγάλη κρίση και την μεγάλη οικονομική ύφεση. Επίσης είπε ότι ο "Καλλικράτης" είναι η μεγαλύτερη μεταρρύθμιση που έχει γίνει  από ιδρύσεως του ελληνικού κράτους, αλλά είναι και εξαιρετικά μεγάλη η ευθύνη που αναλαμβάνουμε όλοι μαζί, πολίτες και πολιτικά πρόσωπα.


NEWSLETTER