Δευτέρα, 03 Ιανουαρίου 2011 21:36

Μέχρι την Παρασκευή διευθυντές και προσωπικό στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας

Γράφτηκε από την

Μέχρι την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου θα έχουν οριστεί οι διευθυντές κι οι τμηματάρχες και θα έχει γίνει η κατανομή του προσωπικού στις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας. Αυτό επεσήμανε χθες ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μαλαπάνης. Σημείωσε ότι θα ενισχύσει με προσωπικό υπηρεσίες που έχουν σχέση με τον πολίτη, ενώ δήλωσε ότι θα ενταθούν οι έλεγχοι στην αγορά (αγορανομικοί - ποιοτικοί) και στο περιβάλλον.
«Θα δουλέψει πιο αποδοτικά και πιο αποφασιστικά το σύστημα», εκτίμησε ο κ. Μαλαπάνης. Διαβεβαίωσε επίσης ότι «μετακινήσεις υπαλλήλων θα γίνουν μέσα στη Νομαρχία και μέσα στην Καλαμάτα», ενώ παρατήρησε πως «όσοι υπάλληλοι περισσεύουν θα πάνε σε υπηρεσίες που έχουν ανάγκη».
Οσον αφορά τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα που θα έχει στη διάθεσή της η Π.Ε. Μεσσηνίας, παρατήρησε ότι κράτησε τελικά 13 μεταφοράς προσωπικού και τζιπ και παρέδωσε 4, μεταξύ των οποίων και το αυτοκίνητο του νομάρχη Δημήτρη Δράκου.
Νωρίτερα χθες το πρωί ο κ. Μαλαπάνης είχε σύσκεψη με διευθυντές, τους οποίους ενημέρωσε για τη σχεδιαζόμενη νέα δομή των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας.
Διευθυντής του Γραφείου του ανέλαβε ο Νίκος Ξαρχάκος, εργοδηγός της ΤΥΔΚ, νομαρχιακός σύμβουλος την 4ετία 2006-2010 και πρώην αντιδήμαρχος Πεταλιδίου. Στο ιδιαίτερο γραφείο τοποθετήθηκαν η Ιωάννα Καλύβα, προϊσταμένη του Τμήματος Εκλογών, και η Φωτεινή Τζίβα, από το Νομαρχιακό Συμβούλιο.
Γ.Σ.


NEWSLETTER