Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2011 21:59

Ούτε χθες συμπαραστάτης στην Περιφέρεια - Κωμωδία με την επιμονή Τατούλη για Μπουλούκο

Γράφτηκε από την
Ούτε χθες συμπαραστάτης στην Περιφέρεια - Κωμωδία με την επιμονή Τατούλη για Μπουλούκο

Για 4η συνεχή συνεδρίαση το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου δεν κατάφερε να εκλέξει Συμπαραστάτη λόγω της επιμονής του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη στο πρόσωπο του Γ. Μπουλούκου. Η υπόθεση πλέον έχει εξελιχθεί σε κωμωδία, με αξιοσημείωτο το γεγονός ότι κάθε φορά στην πρώτη ψηφοφορία της συνεδρίασης όλο και κάποιοι σύμβουλοι της πλειοψηφίας στέλνουν μήνυμα δυσφορίας. Σε δυσχερή θέση βρίσκονται πλέον τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που αντιλαμβάνονται ότι ο κ. Τατούλης τους σέρνει πίσω από τις προσωπικές του επιλογές ευτελίζοντας το νέο θεσμό.
Κατά την πρώτη ψηφοφορία χθες υποψήφιοι ήταν ο δικηγόρος Γ. Μπουλούκος που πήρε 28 ψήφους, ο δημοσιογράφος Χαρ. Βραχνός (8 ψήφοι), ο τ. διευθυντής της Περιφέρειας Παν. Μπαζίγος (5 ψήφοι), ο δικηγόρος Γ. Τσόγκας (4 ψήφοι) ενώ βρέθηκαν και 4 λευκά ψηφοδέλτια. Από την ψηφοφορία απουσίαζαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι Ηλ. Κανελλάκης και Ν. Βραχνός, πράγμα που σημαίνει ότι 2 τουλάχιστον σύμβουλοι της πλειοψηφίας δεν ακολούθησαν τη γραμμή Τατούλη.
Ακολούθησε δεύτερη ψηφοφορία κατά την οποία ο Γ. Μπουλούκος πήρε 31 ψήφους (η μια προέρχεται από τη μειοψηφία), ο Χαρ. Βραχνός 10 ψήφους, ενώ βρέθηκαν και 8 λευκά ψηφοδέλτια.
Μετά από 4 συνεδριάσεις και 8 άκαρπες ψηφοφορίες, το σίριαλ συνεχίζεται με άγνωστο τέλος.


NEWSLETTER