Τρίτη, 08 Μαρτίου 2011 18:40

Επίσκεψη του Τ. Αποστολόπουλου στην Κορινθία

Γράφτηκε από την
Επίσκεψη του Τ. Αποστολόπουλου στην Κορινθία

Επίσκεψη στην Κορινθία πραγματοποίησε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσος Αποστολόπουλος.
Εθιμοτυπικό, αλλά και ουσιαστικό χαρακτήρα, είχε η συνάντηση του κ. Αποστολόπουλου με τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Γιώργο Δέδε. Ο Γενικός Γραμματέας ενημερώθηκε για τα προβλήματα που προέκυψαν από τις χιονοπτώσεις στο οδικό δίκτυο. Επίσης ο Γενικός Γραμματέας ενημερώθηκε για ζητήματα που απορρέουν από την πορεία μετάβασης προς το νέο θεσμικό καθεστώς που οριοθετεί το πρόγραμμα «Καλλικράτης» και δήλωσε ότι η Αποκεντρωμένη Διοίκηση είναι αρωγός στο έργο του αιρετού Περιφερειάρχη, των Αντιπεριφερειαρχών και του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Γόνιμη υπήρξε η συνεργασία του Γενικού Γραμματέα με τον Δήμαρχο Κορινθίων κ. Αλέξανδρο Πνευματικό. Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν η λειτουργία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο Κορίνθου, τα υπολειπόμενα αποχετευτικά δίκτυα, οι αστικές αναπλάσεις, καθώς και θέματα σχολικής στέγης.

Από το Γραφείο Τύπου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER