Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2011 14:29

Επιχειρηματική επίσκεψη των Οικονομικών και Εμπορικών Ακολούθων, ξένων πρεσβειών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Γράφτηκε από την

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με τον Οργανισμό Invest in Greece, και με την υποστήριξη των ΕΟΤ και ΟΠΕ,  στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας SYNERGASSIA για την ανάδειξη της επενδυτικής φυσιογνωμίας των ελληνικών περιφερειών, διοργανώνει από τις 16 έως τις 20 Μαρτίου 2011 "Επιχειρηματική Επίσκεψη των Οικονομικών & Εμπορικών Ακολούθων, Ξένων Πρεσβειών" σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Πελοποννήσου.
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαρτίου η ημερίδα "Οι Αναπτυξιακές Προοπτικές της Περιφέρειας Πελοποννήσου" στην οποία ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης θα παρουσιάσει το Σχέδιο Δράσης και τον στρατηγικό σχεδιασμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ενώ στις 18 Μαρτίου θα παραχωρήσει ομιλία ο Υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης ο όποιος στην συνέχεια θα έχει κατ’ ιδίαν συναντήσεις με επιχειρηματίες.
Εισηγήσεις και χαιρετισμούς θα πραγματοποιήσουν ο Πρόεδρος  του Invest in Greece κ. Αριστομένης (Άρις) Μ. Συγγρός, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Invest   in Greece, κ. Χρήστος Αλεξάκης, ο Πρόεδρος του ΕΟΤ, κ. Νικόλας Κανελλόπουλος, ο κ. Αλέκος Χολέβας, Πρόεδρος ΟΠΕ, ο κ. Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, Πρύτανης Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
Οι διπλωμάτες θα φιλοξενηθούν στην Αρκαδία, ενώ έχει διαμορφωθεί ένα εκτενές πρόγραμμα επισκέψεων και εκδηλώσεων σε Επιχειρηματικούς, Πολιτιστικούς και Τουριστικούς προορισμούς σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Πελοποννήσου. Οι Οικονομικοί & Εμπορικοί Ακόλουθοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις και να περιηγηθούν σε τοπικές επιχειρήσεις, ενώ θα πραγματοποιήσουν και κατ’ ιδίαν συναντήσεις με επιχειρηματίες από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.
Πρόσκληση σε κατ’ ιδίαν επιχειρηματικές συναντήσεις με Οικονομικούς και Εμπορικούς Ακολούθους Ξένων Πρεσβειών στην Ελλάδα
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης "Επιχειρηματική Επίσκεψη των Οικονομικών & Εμπορικών Ακολούθων, Ξένων Πρεσβειών" που διοργανώνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου από τις 16 έως τις 20 Μαρτίου σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Πελοποννήσου προσκαλούνται οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Πελοπόννησο και επιθυμούν να έχουν κατ’ ιδίαν επιχειρηματικές συναντήσεις με τους Διπλωμάτες να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση invest@ppel.gov.gr στοιχεία επικοινωνίας για να παραλάβουν το σχετικό δελτίο συμμετοχής. Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν ακόμα να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα της περιφέρειας στους αριθμούς κλίσης: 2713-601190 / 601173 ή να απευθυνθούν στα κατά τόπους Επιμελητήρια.

Από την Περιφέρεια Πελοποννήσου


NEWSLETTER