Πέμπτη, 12 Μαϊος 2011 13:48

Συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Summer Holiday Expo 2011

Γράφτηκε από την

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα συμμετάσχει στην Summer Holiday Expo 2011, με σκοπό την προβολή του τουριστικού της προϊόντος, αλλά και την δημιουργία νέων εμπορικών σχέσεων για τις επιχειρήσεις τουρισμού και φιλοξενίας. H έκθεση θα λάβει μέρος 20 - 22 Μαϊου, στον εκθεσιακό χώρο Helexpo Palace, Λ.Κηφισσίας 39, στο Μαρούσι.

Στα πλαίσια της στήριξης των επιχειρήσεων τουρισμού και φιλοξενίας της Πελοποννήσου, ο χώρος τον οποίο έχει στη διάθεση της η Περιφέρεια Πελοποννήσου, θα αποτελέσει χώρο για όλους τους επαγγελματίες που επιθυμούν να προβάλουν και να προωθήσουν τις επιχειρήσεις τους.

Επίσης η Περιφέρεια Πελοποννήσου μέσω του επίσημου συνεργάτη επικοινωνίας της Summer Holiday Expo, την   HYPERLINK "http://atmst.net/utr.php?e=fstaaHstafghrghrtBQhrDEgB&url=b0931a9a8afaf5f659b9b44b4551ebb2*PROSKISIPRAKTORONPELOPONISOS*http://www.respondondemand.com" \t "_blank" RESPOND ON DEMAND, διοργανώνει  WORKSHOP συναντήσεων ανάμεσα σε ελληνικά ταξιδιωτικά γραφεία και ξενοδοχεία της Πελοποννήσου. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 21 Μαΐου και ώρες 5-8 μμ, στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Palace, Κηφισίας 39, στο Μαρούσι, Επίπεδο Ε.

Κάθε επιχείρηση τουρισμού και φιλοξενίας, που επιθυμεί να συμμετέχει, ώστε να παρουσιαστεί στα προσκεκλημένα ελληνικά ταξιδιωτικά γραφεία και να ανοίξει νέες συνεργασίες, θα χρειαστεί να δηλώσει συμμετοχή στις συναντήσεις, στο email:  HYPERLINK "mailto:press@respondondemand.com" \t "_blank" press@respondondemand.com με τίτλο "συμμετοχή" και αναγράφοντας στο μήνυμα την επωνυμία της επιχείρησης σας, όνομα, επώνυμο και τηλέφωνο υπευθύνου. Για περισσότερες διευκρινήσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στο 6944825484.


NEWSLETTER