Τετάρτη, 02 Απριλίου 2014 11:38

ΔΗΜΑΡ: Υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου ο Μπάμπης Βακαλόπουλος

Γράφτηκε από την
ΔΗΜΑΡ: Υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου ο Μπάμπης Βακαλόπουλος

Τις πληροφορίες που εδώ και μέρες τον έφερναν ως τον επικρατέστερο για υποψήφιος περιφερειάρχη Πελοποννήσου με τη στήριξη της Δημοκρατικής Αριστεράς επιβεβαίωσε σήμερα (2/4) με ανακοίνωση το κόμμα.

 

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση ο Μπάμπης Βακαλόπουλος "θα ηγηθεί σχήματος με πολίτες από διάφορους πολιτικούς χώρους αλλά και ανενταχτους πάνω σε ένα συνεκτικό πρόγραμμα πολιτικών και δράσεων με βάση τα τοπικά ζητήματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, βασιζόμενο στις αρχές της δημοκρατίας, της αλληλεγγύης, και της οικολογίας σχήμα το οποίο θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Ο Μπάμπης Βακαλόπουλος με την πολυετή δραστηριότητα με τα κοινά με την εμπειρία και τη γνώση του για τα προβλήματα και τις ανάγκες της Περιφέρειας Πελοποννήσου την οποία όλοι αναγνωρίζουν, αποτελεί την καλύτερη λύση για την περιοχή μας".  

  

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ  

Ο Μπάμπης Βακαλόπουλος γεννήθηκε στην Καλαμάτα το 1957 και τελείωσε το 2ο Γυμνάσιο. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Στατιστικής της Βιομηχανικής Πειραιά. Ο Μπάμπης Βακαλόπουλος γεννήθηκε στην Καλαμάτα το 1957 και τελείωσε το 2ο Γυμνάσιο. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Στατιστικής της Βιομηχανικής Πειραιά. Για 40 χρόνια βρίσκεται και υπηρετεί το χώρο της ανανεωτικής αριστεράς αφού το 1974 εντάχθηκε στον "Ρήγα Φεραίο" και διετέλεσε μέλος της ηγεσίας του από το 1978 μέχρι το 1982 χρονιά που εντάχθηκε στο ΚΚΕ Εσωτερικού.  

  • Υπήρξε μέλος του ΣΥΝ και υποψήφιος Νομαρχιακός Σύμβουλος Μεσσηνίας  
  • Υπήρξε υποψήφιος βουλευτής το 2012 με  τη ΔΗΜΑΡ και είναι  μέλος της Κ.Ε της ΔΗΜΑΡ.


NEWSLETTER