Παρασκευή, 04 Απριλίου 2014 17:40

Η Μαριλένα Σούκουλη υποψήφια αντιπεριφερειάρχης του Δέδε στην Κορινθία

Γράφτηκε από την
Η Μαριλένα Σούκουλη υποψήφια αντιπεριφερειάρχης του Δέδε στην Κορινθία

περιφερειακή σύμβουλο και υποψήφια βουλευτή Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας στις τελευταίες εκλογές, Μαριλένα Σούκουλη θα είναι τελικά η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας με το συνδυασμό του Γιώργου Δέδε.

 

Οι δύο τους συναντήθηκαν σήμερα και όπως αναφέρεται και σε σχετική ανακοίνωση "διαπιστώθηκαν οι κοινές ανησυχίες και αγωνίες τους για την πρόοδο της Πελοποννήσου. Διαπιστώθηκε η ανάγκη σύστασης μιας πλατιάς Πελοποννησιακής Συμμαχίας, υγιών κοινωνικών και αυτοδιοικητικών δυνάμεων, που θα αναλάβει τις τύχες της περιφέρειας και θα την οδηγήσει στην παραγωγική ανασυγκρότηση, την ανάπτυξη και την προκοπή. Μέσα από συνθήκες διαφάνειας, αξιοκρατίας και αλληλεγγύης". 

Η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Μαριλένα Σούκουλη, στη δήλωσή της, σημειώνει: «Η απόφαση μου να σταθώ δίπλα στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Γιώργο Δέδε βασίζεται στην κοινή μας βούληση για την Αναγέννηση της Ελπίδας στον Τόπο μας.  Ξεκινάμε, με χαμόγελο και αισιοδοξία, την προσπάθεια μας να κάνουμε πράξη το Όραμα για την Πελοπόννησο της Ανθρωπιάς, της Αλληλεγγύης και της Αξιοκρατίας. Θα τα καταφέρουμε. Οι πολίτες της Πελοποννήσου προχωρούν Μπροστά. Ενωμένοι. Η Πελοπόννησος, η Κορινθία είναι το σπίτι μας και αξίζει το σεβασμό μας, το σεβασμό όλων».


NEWSLETTER