Δευτέρα, 07 Απριλίου 2014 08:45

"Τριφυλία Ξεκινάμε" διακήρυξε ο Κατσίβελας

Γράφτηκε από τον

Τις αρχές και τις θέσεις του συνδυασμού του «Τριφυλία Ξεκινάμε» παρουσίασε το βράδυ του Σαββάτου στους Γαργαλιάνους ο υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Κατσίβελας.

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του κόσμου στην Δημοτική Βιβλιοθήκη που έγινε η παρουσίαση, στην οποία ο κ. Κατσίβελας μεταξύ άλλων είπε: «Για εμάς η Τριφυλία είναι και τρόπος. Τρόπος ζωής και είναι αυτό που μας κάνει να διαφέρουμε από όλους τους άλλους Μεσσήνιους  και αυτό τον τρόπο και την ιδιότητα να είναι κανείς Τριφύλιος οφείλουμε να διατηρήσουμε και να αναδείξουμε. Και στον τριφυλιακό τρόπο το λίγο δεν ταιριάζει».

Σημείωσε ακόμη την πολυσυλλεκτική συγκέντρωση ελεύθερων πολιτών στον συνδυασμό του «κατακτώντας», όπως είπε, «δικαιωματικά την ιδιότητα του ανεξάρτητου συνδυασμού». Ανέφερε ακόμη πως δεν θα γυρίσουν πίσω να καταγγείλουν τι δεν έγινε μέχρι σήμερα και ποιος φταίει, παρότι είναι βολικό, όμως δεν ωφελεί. Ετσι αναφέρθηκε σε αυτά που πρέπει να γίνουν για τον δήμο, στις λύσεις ζητημάτων που πρέπει να είχαν λυθεί από καιρό, για να βγει η Τριφυλία από το μαρασμό, να αποκτήσει εξωστρέφεια και ανάπτυξη. «Εργαλεία μας θα είναι η γνώση, η θέληση, η επιμονή και η δουλειά. Πιο μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν» είπε.

Επίσης αναφέρθηκε στις δομές υγείας της περιοχής τονίζοντας πως ό,τι έχει γίνει για την στήριξή τους, δεν έχει γίνει τυχαία και από μόνο του. Εκλεισε την ομιλία του λέγοντας πως «σε λάσπες, κατηγορίες και προσβολές επίσης δεν συμμετέχουμε. Αλλωστε θα γινόμαστε λίγοι. Ας πουν ό,τι θέλουν και ας πετάξουν όση λάσπη θέλουν. Οι πλάτες αυτές σηκώνουν μεγάλα φορτία».

Να σημειώσουμε ότι στην παρουσίαση παραβρέθηκε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας Περικλής Μαντάς, πολλοί νυν δημοτικοί σύμβουλοι, ενώ απών ήταν ο δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας. Τέλος ο κ. Κατσίβελας φωτογραφήθηκε με αρκετά στελέχη του συνδυασμού του που θα στελεχώσουν τα κεντρικά και τοπικά ψηφοδέλτια, ενώ τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις με ονόματα υποψήφιων του συνδυασμού, μέσα από τα οποία προανήγγειλε πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.

 

Κ.Μπ.