Τρίτη, 15 Απριλίου 2014 18:44

Δήμος Καλαμάτας: Παραίτηση Φαββατά λόγω... Μάκαρη

Γράφτηκε από την
Δήμος Καλαμάτας: Παραίτηση Φαββατά λόγω... Μάκαρη

Την παραίτησή του από τη θέση του δημοτικού συμβούλου Καλαμάτας ανακοίνωσε ο Δημήτρης Φαββατάς.

 

Η πρόθεσή του να αποχωρήσει από το συνδυασμό "Αλλαγή για το Δήμο Καλαμάτας" του Θόδωρου Μπρεδήμα ήταν ουσιαστικά γνωστή εδώ και καιρό και πλέον το όνομά του βρίσκεται και επισήμως στη λίστα του συνδυασμού "Ανοιχτός Δρόμος - Ενεργοί Πολίτες" του Μανώλη Μάκαρη. Ο κ. Φαββατάς έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα την επιστολή παραίτησής του, η οποία έχει ως εξής:

"Πάγια πεποίθησή μου είναι ότι η λύση για το δήμο Καλαμάτας είναι η ευρύτερη συμπόρευση δυνάμεων, για να καταθέσουμε στους πολίτες μια εναλλακτική πολιτική πρόταση, μια πρόταση ελπίδας, προοπτικής και ανάπτυξης. Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο η δημοτική ομάδα του πρώην Δήμου Θουρίας, από την οποία προέρχομαι, αποφασίσαμε ομόφωνα να στηρίξουμε την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του κ. Μανώλη Μάκαρη στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.  

Έτσι λοιπόν, πιστός στους θεσμούς και τις αξίες με τις οποίες πορεύτηκα τόσα χρόνια στα δημοτικά πράγματα,  από τη στιγμή που ο συνδυασμός, του οποίου τώρα είμαι δημοτικός σύμβουλος, κατέρχεται αυτόνομα στις εκλογές, παραιτούμαι από δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας". 


NEWSLETTER