Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014 13:16

Υποψήφιοι της "Ελιάς" θα περιοδεύσουν στην Αρκαδία

Γράφτηκε από την
Υποψήφιοι της "Ελιάς" θα περιοδεύσουν στην Αρκαδία

 

Κλιμάκιο στελεχών του ευρωψηφοδελτίου της "Ελιάς"  θα περιοδεύσουν την Κυριακή στην Αρκαδία.

Συγκεκριμένα οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Εύα Καιλή και Παύλος Χρηστίδης  θα βρεθούν στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας και θα παρακολουθήσουν την τελετή των εγκαινίων του Γηροκομείου Λεωνιδίου (στις 12 το μεσημέρι), ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθούν την περιοχή του Τυρού και αμέσως μετά το Άστρος του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας όπου θα έχουν συναντήσεις με κατοίκους και τοπικούς φορείς.

 Στις 5 το απόγευμα της ίδιας μέρας οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές θα συναντηθούν στην Τρίπολη με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη και μετά θα επισκεφθούν τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα. Στις 6.30 μ.μ. οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές  Εύα Καιλή και Παύλος Χρηστίδης θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ της Αρκαδίας  που θα γίνει στο τουριστικό περίπτερο της πλατείας Άρεως. Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με πολίτες της αρκαδικής πρωτεύουσας.

 Στα πλαίσια των περιοδειών που πραγματοποιούν εν όψει των εκλογών τα στελέχη του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος αξίζει  να σημειωθεί ότι την Τετάρτη 30 Απριλίου 2014 την Αρκαδία  θα επισκεφθεί  ο υποψήφιος ευρωβουλευτής  Κυριάκος Πιερρακάκης ενώ την επόμενη Κυριακή 4 Μαίου 2014 στην Αρκαδία θα βρεθεί και ο  υποψήφιος ευρωβουλευτής Παντελής Καψής ο οποίος θα επισκεφθεί το Δήμο Γορτυνίας και το Δήμο Τρίπολης.


NEWSLETTER