Σάββατο, 26 Απριλίου 2014 17:06

Η "Κοινωνία Αξιών" στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την

 

Στην Καλαμάτα βρέθηκαν χθες Παρασκευή, όπου μίλησαν σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο Elektra Hotel and Spa, ο πρόεδρος της “Κοινωνίας αξιών”, γνωστός συγγραφέας και καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Δημήτρης Μπουραντάς και ο αντιπρόεδρος, ναύαρχος ε.α. του Π.Ν., Στέλιος Φενέκος, που κατάγεται από τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Η “Κοινωνία αξιών”...

 

ιδρύθηκε πριν δύο χρόνια και διαθέτει περίπου 3.000 στελέχη πανελλαδικά, συμμετέχει δε στις ευρωεκλογές, όπως τονίστηκε χθες, “με ένα ξεχωριστό ποιοτικό ψηφοδέλτιο και με ολοκληρωμένη και διακριτή θέση για την Ευρώπη, που συνοψίζεται στη φράση σύνθημα ''Σκέψου Ευρωπαϊκά - Δράσε για την Ελλάδα''.

Το ψηφοδέλτιο, σημείωσαν τα δύο στελέχη -και υποψήφιοι ευρωβουλευτές- του κόμματος, “χαρακτηρίζεται από την ισχυρή παρουσία ανθρώπων με αξιόλογη επαγγελματική διαδρομή στην πραγματική οικονομία, από διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους, σε ποσοστό 75% από τον ιδιωτικό τομέα, από όλη τη Ελλάδα, όλοι τους με διεθνείς σπουδές και άριστη γνώση ξένων γλωσσών.

Συγκεκριμένα, οι περισσότεροι είναι σημαντικά διευθυντικά στελέχη επιχειρήσεων και επιχειρηματίες, με διεθνείς σπουδές και εμπειρία, η πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, τρεις καθηγητές Πανεπιστημίου, με εξειδίκευση στην ηγεσία, στη διοίκηση και στα οικονομικά, δύο ναύαρχοι του Πολεμικού ναυτικού, ως εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων, με μεγάλη διεθνή εμπειρία εκπροσώπησης της χώρας, διακεκριμένοι ιατροί με διεθνές κύρος και σπουδές, δικηγόροι με σπουδές και εξειδίκευση στον ανταγωνισμό και στη διαπραγμάτευση, πρώην στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης - δήμαρχοι, με αποδεδειγμένα αποτελεσματική θητεία, και πολλοί νέοι, άριστοι επαγγελματίες, με εξαίρετες διεθνείς – ευρωπαϊκές σπουδές”.

Τα πρόσωπα και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του Ευρωψηφοδελτίου, καθώς και οι θέσεις της “Κοινωνίας αξιών”, θα παρουσιασθούν σε συνέντευξη Τύπου στην Αθήνα, την Τρίτη 29 Απριλίου, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα του 7ου ορόφου της Νομικής Βιβλιοθήκης, Μαυρομιχάλη 2.