Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014 14:14

Καταγγελία Γιάννη Μανώλη: Απευθείας αναθέσεις έργων σε υποψήφιο του Τατούλη

Γράφτηκε από την
Καταγγελία Γιάννη Μανώλη: Απευθείας αναθέσεις έργων σε υποψήφιο του Τατούλη

Σοβαρές καταγγελίες για απευθείας αναθέσεις έργων ύψους εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ σε υποψήφιο του συνδυασμού Τατούλη έκανε σήμερα με δήλωσή του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιάννης Μανώλης.

 

Ακολουθεί αναλυτικά η δήλωση Μανώλη:

"

Την ίδια ώρα που το «Τατουλιστάν» και όσοι το υποστηρίζουν με μεθόδους πολιτικής μαφίας και καμόρας εκβίαζαν την απόσυρση υποψηφίων από αντίπαλα ψηφοδέλτια, προωθούσαν και ήδη συμπεριλαμβάνουν στις λίστες τους υποψήφιους που παραβιάζουν τη νομοθεσία του Καλλικράτη (άρθρο 117 του ν. 3850/2010), και εγείρουν μείζονα ηθικά ζητήματα. 

Παράδειγμα υποψήφιου του συνδυασμού Τατούλη στην Αρκαδία που μόνο τον τελευταίο χρόνο έλαβε από αναθέσεις έργων της Περιφέρειας 230.838 € από τον Τατούλη, την ώρα που σύμφωνα με τη νομοθεσία η ανάθεση έργων για υποψηφίους δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 5000€ ετησίως. 

Σε συνδυασμό με όσα έχουν καταγγελθεί από τον Τύπο και όχι μόνο, και αυτά που θα αναδειχθούν τις επόμενες μέρες για τη διοίκηση Τατούλη, αποδεικνύεται ότι ο απερχόμενος Περιφερειάρχης λειτουργεί ως «Τατούλης ο Μεγαλοπρεπής», πέρα και πάνω από τους νόμους και τους ηθικούς κανόνες".

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER