Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014 18:08

Σωτήρης Παναγιωτόπουλος: "Προτίμησα να παραμείνω ο ασυμβίβαστος"

Γράφτηκε από την

 

"Εξηγήσεις" για τους λόγους που τελικά δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Οιχαλίας δίνει με ανακοίνωσή του ο Σωτήρης Παναγιωτόπουλος.

 

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

"Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, τις φίλες και τους φίλους μου, έναν - έναν ξεχωριστά που στήριξαν και τίμησαν με την υπογραφή τους και το λόγο τους την υποψηφιότητά μου, ως υποψηφίου Δημάρχου του Δήμου Οιχαλίας. Γνωρίζουν όλοι, ότι ο αγώνας μου ήταν έντιμος, ηθικός και καθαρός. Δεν συμβιβάστηκα με προσωπικά συμφέροντα κάποιων, δεν υπέκυψα σε πιέσεις και εκβιασμούς αρκετών, δεν εξαγόρασα συνειδήσεις συνδημοτών μου για τον εμπλουτισμό του ψηφοδελτίου μου.

Τον αγώνα αυτό δεν κατάφερα να τον ολοκληρώσω, όχι γιατί δεν μπορούσα, αλλά γιατί δεν έσκυψα το κεφάλι και δεν συμβιβάστηκα με τα μεγάλα συμφέροντα που θέλουν να μετατρέψουν τον Δήμο Οιχαλίας σε σκουπιδότοπο.

Προτίμησα να παραμείνω ο ασυμβίβαστος Σωτήρης Παναγιωτόπουλος που αγαπήσατε και 20 χρόνια τιμήσατε με την ψήφο σας στο μετερίζι της Τοπικής, Νομαρχιακής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης.

Εύχομαι η νέα Δημοτική Αρχή που θα προκύψει από την ψήφο των συνδημοτών μου, να βρει το κουράγιο και τη δύναμη να απεμπολήσει ατομικά συμφέροντα που θα της προσφερθούν και να μην υποκύψει στα διαπλεκόμενα συμφέροντα και τη μαφία των σκουπιδιών".

Σωτήρης Παναγιωτόπουλος

 

Περιφερειακός Σύμβουλος