Τρίτη, 29 Απριλίου 2014 18:51

Το ΠΑΣΟΚ δεν στηρίζει τον Πέτρο Τατούλη σύμφωνα με τον Κυρ. Πιερρακάκη - Δεν έχει δοθεί κανένα "χρίσμα"

Γράφτηκε από τον
Το ΠΑΣΟΚ δεν στηρίζει τον Πέτρο Τατούλη σύμφωνα με τον Κυρ. Πιερρακάκη - Δεν έχει δοθεί κανένα "χρίσμα"

Το ΠΑΣΟΚ δεν στηρίζει τον Πέτρο Τατούλη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, επεσήμανε χθες, εμμέσως πλην σαφώς στην Καλαμάτα, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της "Ελιάς" Κυριάκος Πιερρακάκης, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

 

 

Σε συνέντευξη Τύπου, στα γραφεία της Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ, απαντώντας σε ερώτησή μας, ο κ. Πιερρακάκης σημείωσε ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν έχει δώσει στήριξη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου», "αδειάζοντας" τους υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού Τατούλη, που προέρχονται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ και οι οποίοι λένε στον κόσμο στις περιοδείες τους, πως "το ΠΑΣΟΚ είναι με τον Τατούλη". Ο νεαρός υποψήφιος, από τους συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου, όταν τον ρωτήσαμε ότι τα μέλη και οι φίλοι είναι ελεύθεροι να επιλέξουν ανάμεσα σε Δέδε - Τατούλη ή όποιον άλλον υποψήφιο, επανέλαβε το ίδιο ακριβώς: «Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει δώσει στήριξη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου".

Θετική ψήφο ζητεί η "Ελιά"

«Να μην είναι ψήφος διαμαρτυρίας, αλλά θετική ψήφος», η ψήφος στις ευρωεκλογές του Μαΐου, ζήτησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της "Ελιάς" Κυριάκος Πιερρακάκης, από την Καλαμάτα.

Παρατήρησε πως «στην Ευρωβουλή χρειαζόμαστε μια αλλαγή ισορροπιών, συσχετισμών» και ανέφερε ότι «οι πολιτικές του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος βρίσκονται πολύ πιο κοντά στο εθνικό συμφέρον της χώρας μας, σε σχέση με τις πολιτικές των άλλων χώρων». 

Για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς, απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη, είπε ότι «πρέπει να γίνει υπέρβαση εγωισμών» και αναρωτήθηκε «γιατί δεν είναι μαζί μας, όπως με Καμίνη και Μπουτάρη;». Υποστήριξε, επίσης, ότι «δεν είναι πρόβλημα η παρουσία του Γιώργου Παπανδρέου» στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαριλένας Κοππά, υποψήφιας ευρωβουλευτή της ΔΗΜΑΡ.

 

Γ.Σ.

 


NEWSLETTER