Σάββατο, 03 Μαϊος 2014 19:15

Μπρεδήμας: "Υπηρετούμε ιδεώδη και όχι συμφέροντα"

Γράφτηκε από την

"Σ’ αυτή την προσπάθεια για την αλλαγή στο δήμο, δεν προτάσσουμε τα συμφέροντά μας πάνω από αυτά των δημοτών. Δεν αγωνιζόμαστε για να κερδίσουμε καρέκλες. Ιδεώδη υπηρετούμε και όχι συμφέροντα".

 

Την πιο πάνω επισήμανση έκανε, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Θόδωρος Μπρεδήμας, μιλώντας χθες το βράδυ, στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Αλλαγή για τον Δήμο Καλαμάτας».

Ο Θ. Μπρεδήμας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον απερχόμενο -και εκ νέου υποψήφιο- δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα, «ο κ. Νίκας πίστεψε ότι η ιστορία αυτής της πόλης ξεκίνησε από τη δημαρχοντία του και λησμόνησε ότι υπήρξαν δήμαρχοι που αγωνίστηκαν πριν από αυτόν, όπως ο Κώστας Κουτουμάνος, ο Σταύρος Μπένος, ο Παναγής Κουμάντος, ο Χρήστος Μαλαπάνης, ο Γιώργος Κουτσούλης» σημείωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της «Αλλαγής».

Οπως είπε ο Θ. Μπρεδήμας, ο Π. Νίκας «είναι υπόλογος για το μέγα θέμα των σκουπιδιών, όπου κατασπαταλώνται εκατομμύρια και δεν είναι μόνον αυτό. Γίναμε αιτία ρύπανσης γειτονικών νομών, θέμα για το οποίο έχει επιληφθεί η δικαιοσύνη».

 

Κατέληξε δε σημειώνοντας ότι «η Καλαμάτα, ο Αρις, η Θουρία, τα Αρφαρά, το Ασπρόχωμα, η Βέργα, η Μαντίνεια, ο Ταΰγετος και τα χωριά του θα αναπτυχθούν και πάλι όταν ο δήμος γίνει και πάλι ένας δήμος αξιοπρέπειας, ανθρωπιάς και αλληλεγγύης».