Τρίτη, 13 Μαϊος 2014 22:12

Ολομέτωπη επίθεση Δέδε στο καθεστώς Τατούλη

Γράφτηκε από την
Ολομέτωπη επίθεση Δέδε στο καθεστώς Τατούλη

"Ο απερχόμενος περιφερειάρχης μίλησε για τα έργα που έκανε στην Λακωνία επειδή δεν έκανε τίποτα για τη Μεσσηνία" τόνισε στην κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση στην Καλαμάτα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιώργος Δέδες.

Στην ολομέτωπη επίθεση που εξαπέλυσε ο κ. Δέδες κατά του κ. Τατούλη είπε πως είναι δημοκρατικό έλλειμμα να υποχρεώνεις σε παραίτηση τον δημοκρατικά εκλεγμένο αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, τον Χρήστο Μαλαπάνη, "διότι δεν συνεμορφώθην προς τας υποδείξεις". 

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Δέδες επεσήμανε: "Στην πορεία προς το μέλλον είναι έτοιμοι να συγκρουστούν δυο διαφορετικοί πολιτικοί κόσμοι, δύο διαφορετικές πολιτικές αντιλήψεις.

Υπήρχαν οι αντιλήψεις του παλαιοκομματισμού, των οικογενειακών συμφερόντων, του κύκλου των κολλητών, του δημοκρατικού ελλείμματος".

Στην προεκλογική συγκέντρωση μεταξύ άλλων διακρίναμε τον πρώην δήμαρχο Καλαμάτας και αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Χρήστο Μαλαπάνη, το γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Χριστόπουλο, τον πολιτευτή Διονύση Αλευρά και πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Αριστεράς. 

Χαιρετισμό απηύθυνε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Αλευράς


NEWSLETTER