Κυριακή, 18 Μαϊος 2014 14:50

Στο 4ο Δημοτικό σχολείο ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Δημήτρης Οικονομακος.

Γράφτηκε από την

Στο 4ο Δημοτικό Σχολείο ψήφισε ο υπ. Δήμαρχος Καλαμάτας Δ. Οικονομάκος

 

Κατόπιν έκανε την ακόλουθη δήλωση:

" Με αισιοδοξία δίνουμε την τριπλή, μεγάλη πολιτική μάχη για να δυναμώσουν αποφασιστικά οι συνδυασμοί που στηρίζει το ΚΚΕ σε δήμο, περιφέρεια και την επόμενη Κυριακή στο Ευρωκοινοβούλιο.

Έχει μεγάλη σημασία για τα λαϊκά στρώματα, για τους εργαζόμενους, τη νεολαία, όλους όσους βιώνουν τη βάρβαρη πολιτική της ΕΕ και των κομμάτων που τη στηρίζουν να σπάσουν τα δεσμά που μας έχουν βάλει οι δήθεν ανεξάρτητοι, αυτοδιοικητικοί όλα αυτά τα χρόνια.

Αυτοί που ηγούνται των ανεξάρτητων δήθεν συνδυασμών είναι όλοι τους κομματικά στελέχη με διαδρομή, με πολλά χιλιόμετρα στην υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής από όπου και αν διοίκησαν.

Μονάχα τα ψηφοδέλτια της λαϊκής συσπείρωσης, τα ψηφοδέλτια που στηρίζει το ΚΚΕ μπορούν να εγγυηθούν στο λαό ότι η ψήφος του δε θα μεταφραστεί, δε θα παραφραστει κατα πως θέλουν οι επίδοξοι σωτήρες που έχουν όμως μεγάλη ευθύνη για τη σημερινή κατάσταση . 

Η ψήφος στη λαϊκή συσπείρωση θα συνεχίσει να είναι και τη Δευτέρα ψήφος διεκδίκησης και υπεράσπισης των λαϊκών δικαιωμάτων και αναγκών "